Altuğ Akyol Centipat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Ailem beni yatılı okulla vermek istiyor ama ben istemiyorum. Yatılı okulla gitmeli miyim? Ve son olarak yatılı okul kuralları nedir?
Ailem beni yatılı okulla vermek istiyor ama ben istemiyorum. Yatılı okulla gitmeli miyim? Ve son olarak yatılı okul kuralları nedir?
zwert0 Centipat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #2 Altuğ Akyol dedi: Ailem beni yatılı okulla vermek istiyor ama ben istemiyorum. Yatılı okulla gitmeli miyim? Ve son olarak yatılı okul kuralları nedir? Genişletmek için tıkla... Hangi okul yani lise mi üniversite mi?
Altuğ Akyol dedi: Ailem beni yatılı okulla vermek istiyor ama ben istemiyorum. Yatılı okulla gitmeli miyim? Ve son olarak yatılı okul kuralları nedir? Genişletmek için tıkla... Hangi okul yani lise mi üniversite mi?
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.045 Makaleler 3 Çözümler 12 10 Temmuz 2023 #3 Ortaokul için hayır, lise için evet. Tabi okulun kalitesi de iyiyse. Aklında bulunsun sakın sigaraya başlama.
Ortaokul için hayır, lise için evet. Tabi okulun kalitesi de iyiyse. Aklında bulunsun sakın sigaraya başlama.
Altuğ Akyol Centipat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #4 yesososo dedi: Ortaokul için hayır, lise için evet. Tabi okulun kalitesi de iyiyse. Aklında bulunsun sakın sigaraya başlama. Genişletmek için tıkla... ortaokul
yesososo dedi: Ortaokul için hayır, lise için evet. Tabi okulun kalitesi de iyiyse. Aklında bulunsun sakın sigaraya başlama. Genişletmek için tıkla... ortaokul