Yatırım hesabı açmak mantıklı mı?

XaresL

Hectopat
Daha fazla  
İş Bankası kullanıyorum yatırım hesabı açmak istiyorum, ne kadar mantıklı orasını bilmiyorum, sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her haftada bir para atacağım 250 gibi.

Kısaca paranın yükselmesini istiyorum.

Devamlı yükselmesini istiyorsan bir de risk almak istemiyorsan mevduat fonları var onlara bakabilirsin. Yok ben risk alacağım dersen hisse senedi ve 6-7 dereceli fonlara bakabilirsin tabii bu durum kişinin risk algısına göre değişir YTD.

İş Bankası kullanıyorum yatırım hesabı açmak istiyorum, ne kadar mantıklı orasını bilmiyorum, sizce mantıklı mı?

Aç öğren hisse senedi ve yatırım fonu alırsın. Benim sana tavsiyem hisse senedi al. Ne kadar paran varsa. Misal vesbe topla.

Yavaş yavaş biriktir.

Risk almaya gerek yok

Her hafta yiyeceğin 2 döner parasını kenara atmak neden mantıksız olsun. Her ay(4 hafta) 1000TL para yapar dediğinize göre. Bunu seneye vur 12 bin TL. 4 senede sadece ham paran 48 bin ediyor. Hisse senedi almışsanız altın gümüş alırsanız değeri artarsa çok daha fazla paralara tekabül edebilir. 2 döner yemeyiver ileride ev araba alırken en azından yatırımım var dersin. Borçlandın ödeyecek paran olur vs vs. YTD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…