Yatırım için banka önerisi

Hemen hemen bütün bankaların bu tarz işlemlerinizi yapabileceğiniz çeşitli uygulamaları var. Hatta işlem hacminize göre size ekstra olarak sundukları özellikler(Hisse anlık fiyat bilgisi, kademe derinlikleri, aracı kurum dağılımları vb şekilde) mevcut. Ben Denizbank ve Akbank kullanıyorum. İkisinden de memnunum.​

Selam, Türkiye'ye yeni taşındım pek bilgim yok dolar ile kazanç sağlıyorum ve düzenli hisse senedi, altın yatırımı yapıyorum. Buna en uygun banka hangisi olur? İş Bankası düşünüyorum.

Ziraat dışında bütün popüler bankalar iş görecektir. Ziraatı dışlamamın nedeni hayatımda bu kadar rezalet başka bir banka görmemiş olmam. Aynısı vakıf ve Halkbank içinde geçerli. Garanti'nin müşteri hizmetleri çok yardımcılar öneririm.

Ziraat dışında bütün popüler bankalar iş görecektir. Ziraatı dışlamamın nedeni hayatımda bu kadar rezalet başka bir banka görmemiş olmam. Aynısı vakıf ve Halkbank içinde geçerli. Garanti'nin müşteri hizmetleri çok yardımcılar öneririm.
Hocam Garanti kart vardı, baya aidat kesiyordu. İptal ederken bile aidat kesiyordu. Garantinin eksi yanı bu, ama yine de bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam Garanti kart vardı, baya aidat kesiyordu. İptal ederken bile aidat kesiyordu. Garantinin eksi yanı bu, ama yine de bakmanızı tavsiye ederim.
Kredi kartı olmasın sizin dediğiniz? Ben kullanıyorum hiçbir ücret kesimi yaşamadım.

Kredi kartı aidat ücretini her banka keser hocam standart bir politikadır bu. Sadece garantide olan bir şey değil yani.
Hayır yani hocam. Garanti kredi kartı başvurulacak ise, en çok aidat alan hem iptal de hem de ücret olarak çok para çıkartıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı