Steam Yavaş indiriyor

Marik Ishtar

Hectopat
Daha fazla  
Her zaman 11-12 MB hız ile indiren internetim CS2 için yaptığım güncellemede sürekli duraksıyor ve çok yavaş indiriyor, başına başka gelen var mı bilgi sahibi olan. ATTACH type="full"]1926889[/ATTACH]

Dosya Ekleri

• cs2.PNG
    cs2.PNG
    453,8 KB · Görüntüleme: 104
Diskinde problem olabilir. Disk kaynaklı yavaşlama oluyorsa tüm indirmeyi etkiler genelde.

Biraz eski ve şu an alev gibi yanıyor ondan mı kaynaklıdır bilgisayarı kapatıp dinlendireyim. düzeltme şuan hızlandı tekrar mesela

Yeni indirmeye sunulduğu için sunucu tarafında yoğunluktan dolayı olabilir, indirme sunucusunu değiştirip deneyebilirsiniz tekrardan.

Şu an mesela tekrar hızlandı, ondan da olabilir çok değişik gerçekten.

Biraz eski ve şu an alev gibi yanıyor ondan mı kaynaklıdır bilgisayarı kapatıp dinlendireyim. Düzeltme şu an hızlandı tekrar mesela

Görev Yöneticisi'nden disk kullanımını izle bir süre.

Biraz eski ve şu an alev gibi yanıyor ondan mı kaynaklıdır bilgisayarı kapatıp dinlendireyim. düzeltme şuan hızlandı tekrar mesela

eğer bilgisayarın eskiyse ve bu diskten kaynaklıysa revios 10 kullanmanı öneriyorum kardeşim technopatte önerenler baya bir çok kurulumu youtubede var bakabilirsin custom OS diye geçiyor bunlar bilgisayarını rahatlatır baya bi fps arttırdığı pek söylenemez ama bilgisayarı rahatlattığı doğrudur

ayrıca bende revios 10 kullanıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı