Epic Games Yavaş indiriyor

sertac44

Centipat
Daha fazla  
İnternetimin download hızı 5mB/s olmasına rağmen indirme hızım 500kB/s üstüne çıkmıyor. Zaman zaman 0.00B/s oluyor. Videolardan birinde gelişmiş güvenlikde yeni kural ekletti sorun olur mu, çözüm yolu nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu yaşayan birkaç kişiye denk geldim muhtemelen yaz indirimleri kampanyasından dolayı yoğunluk yaşandığını düşünüyorum

Bu sorunu yaşayan birkaç kişiye denk geldim muhtemelen yaz indirimleri kampanyasından dolayı yoğunluk yaşandığını düşünüyorum.

GTA 5 klasörünü Steam'e yüklesem Steam'den indirmeye devam edebilir miyim?

Vallahi hocam size çok garip gelebilir ama benim babamın PC'den Epic indirdim sonra oyun indirmeye başladım 5 - 6 MB arası gidip geliyor benim PC de 800-900 KB bazen 1.5 MB görüyorum umarım cözerler bu sorunu.

Vallahi hocam size çok garip gelebilir ama benim babamın PC'den Epic indirdim sonra oyun indirmeye başladım 5 - 6 MB arası gidip geliyor benim PC de 800-900 KB bazen 1.5 MB görüyorum umarım cözerler bu so.

Aynı durum bende de var sunucu hatası olsa arkadaşımında düşük olur ama onda sıkıntı yok. İnternetle ilgili bir sıkıntıda yok Steam'de 5mB/s alıyorum hızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…