Ne anlamı var ki o zaman bu interneti almanın? Arkadaşımda böyle bi problem yok.Artıramazsınız çünkü değerleriniz normal. 1000 Mbps'ye kadar bir internetiniz varsa, indirme sırasında bunun karşılığı genellikle 90-100 MB civarındadır. Yani saniyede 90-100 MB indirmek sorunsuzdur.
Deneyeyim teşekkürler.Dediğiniz olay MB/s. Burada ondan bahsedilmiyor. Steam'de MBPS olarak gözüküyor, MB/s olarak değil.
Bağdaştırıcı ayarlarında bir yer olması gerekli, oradan yapıyorsunuz sanırsam.
Steam'da indirme göstergesi sende ve arkadaşında farklı görünüyor olabilir. Steam ayarlarından şu ayarı değiştirmeyi deneyin. Değerler teknik olarak aynı kalacak ancak görüntüsü değişecektir.Ne anlamı var ki o zaman bu interneti almanın? Arkadaşımda böyle bi problem yok.
Deneyeyim teşekkürler.
O zaman ne anlamı var ki ? Benim eski internetim yaklaşık 60MBPS geliyordu ve 50 MBPS gösteriyordu max steamde. Şimdi max 90 görüyorum. Hani böyle bi oran artışı aşırı mantıksız. 60 İken 50 1000 iken 90.Steam'da indirme göstergesi sende ve arkadaşında farklı görünüyor olabilir. Steam ayarlarından şu ayarı değiştirmeyi deneyin. Değerler teknik olarak aynı kalacak ancak görüntüsü değişecektir.
Eki Görüntüle 2650272
Hocam o zaman mantıken 1000mps 125MB/S olmalı. Ancak ben en fazla saniyede 9MB'Yi gördüm.Hocam arkadaş MB/s olayından bahsediyor.
1 MBPS = 0.125 MB/s oluyor.
Steam'de MBPS ayarı ile geliyor, merak etmeyin.
Konunun başında saniyede 90Mb yi görüyorum diyorsunuz ama bu yorumuzda 9MB diyorsunuz, hangisi doğru?Hocam o zaman mantıken 1000mps 125MB/S olmalı. Ancak ben en fazla saniyede 9MB'Yi gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.