Steam Yavaş indirme hızı

Davutefe

Hectopat
Daha fazla  
Son 1 hafta icinde internetimi degistirdim eskisinden cok daha iyi bir internete gectim ama Steam de oyun indirmeye calıstıgımda almam gerekenden cok daha dusuk bir hızda indiriyor ve arastırdıgımda serverlarda oldugunu gordum sorunun fakat server degıstırmeme ragmen butun serverler aynı indirme hızını verıyor bunu nasıl cozerim?

Sisteminizde yavaş bir disk varsa eğer onun yazabileceğinden fazla veri indiremezsiniz. Ethernet ile mi bağlanıyorsunuz? Diskinizde ne kadar boş yer var? Ve gece 2-3 gibi test etmeyi denediniz mi? Ben de Steam üzerinden aynı sorunu yaşıyordum ancak Riot ve Epic sunucularından indirme yaparken çok yüksek ve stabil hızlar verebiliyordu.

Sisteminizde yavaş bir disk varsa eğer onun yazabileceğinden fazla veri indiremezsiniz. Ethernet ile mi bağlanıyorsunuz? Diskinizde ne kadar boş yer var? Ve gece 2-3 gibi test etmeyi denediniz mi? Ben de Steam üzerinden aynı sorunu yaşıyordum ancak Riot ve Epic sunucularından indirme yaparken çok yüksek ve stabil hızlar verebiliyordu.

3GB yazma okuma olan M.2 SSD kullanıyorum diskde 80GB bosyervar gece 1 2 gibi denedim ve aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı