Epic Games Yavaş indirme yapıyor

ajan perry

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu Epic Games'ten oyun indireyim dedim 300-500 Kbps indiriyor. İnternetim yaklaşım 50 Mbps ama yavaş indirme degerleri alıyorum. Epic'te. Var mı bunun bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu Epic Games'ten oyun indireyim dedim 300-500 Kbps indiriyor. İnternetim yaklaşım 50 Mbps ama yavaş indirme degerleri alıyorum. Epic'te. Var mı bunun bir çözümü?
Şuan mega indirim döneminde oldukları için aşırı talep ve yoğunluktan kaynaklıda olma ihtimali var.

Şuan mega indirim döneminde oldukları için aşırı talep ve yoğunluktan kaynaklıda olma ihtimali var.
Olabilir ama çoğu zaman öyle.
Speedtest deneyin gerçekten 50 mi alıyorsunuz yoksa o anlık internet kopmuş ve 5 falan da alıyor olabilirsiniz. Birde ethernet kablo çekmeyi deneyin.

Olabilir ama çoğu zaman öyle.
Speedtest deneyin gerçekten 50 mi alıyorsunuz yoksa o anlık internet kopmuş ve 5 falan da alıyor olabilirsiniz. Bir de Ethernet kablo çekmeyi deneyin.

Yok sabit 50-55 Mbps alıyorum birkaç kez sped test yaptım kopma falan yok ama Epic sıkıntılı Steam'de öyle bir derdim yok Steam 50 Mbps indiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…