S Spelartt Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #1 Normalde indirme hızım 80 90 civarı fakat 30 ile indiriyor sadece bende mi var yoksa sunucuda mı sorun var?
Normalde indirme hızım 80 90 civarı fakat 30 ile indiriyor sadece bende mi var yoksa sunucuda mı sorun var?
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.768 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 Sanırım sunucuyla alakalı bende de aldığım hızdan daha düşük indirme yapıyor. Expedition 33 yoğunluğu galiba :d
Sanırım sunucuyla alakalı bende de aldığım hızdan daha düşük indirme yapıyor. Expedition 33 yoğunluğu galiba :d
S Spelartt Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #3 Xurmirac dedi: Sanırım sunucuyla alakalı bende de aldığım hızdan daha düşük indirme yapıyor. Expedition 33 yoğunluğu galiba :d Genişletmek için tıkla... Olabilir the Elder Scrolls IV oblivion Remastered indiriyorum bende.
Xurmirac dedi: Sanırım sunucuyla alakalı bende de aldığım hızdan daha düşük indirme yapıyor. Expedition 33 yoğunluğu galiba :d Genişletmek için tıkla... Olabilir the Elder Scrolls IV oblivion Remastered indiriyorum bende.
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.768 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #4 Spelartt dedi: Olabilir the Elder Scrolls IV oblivion Remastered indiriyorum bende. Genişletmek için tıkla... O da var üst üste 2 tane beklentisi çok yüksek iki oyun çıktı bir anda.
Spelartt dedi: Olabilir the Elder Scrolls IV oblivion Remastered indiriyorum bende. Genişletmek için tıkla... O da var üst üste 2 tane beklentisi çok yüksek iki oyun çıktı bir anda.