Yavaş internet nedeniyle taahhüt iptal ettirilebilir mi?

Yadigar PC

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel i5-11400f, Soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT, Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6700 10 GB, RAM:16 GB DDR4 3200 MHZ T-FORCE VULCAN Z RED 8GBx2, Anakart:ASUS PRIME H510M-E DDR4 mATX 1200p, SSD: 512 GB APACER M.2 PCIe SSD, Kasa: CORASIR SPEC-05, PSU: CORSHAIR CV650 80+ BRONZE
Arkadaşlar az önce yaptığım ölçümlerde 10 ila 200 Kbps arasında değerler gördüm. Tahattüt verdiğim güne lanet olsun ki faturalıya geçtiğim zamandan beri bu durum böyle. Bu da yaklaşık 2.5 aylık süreye karşılık geliyor. Şimdi forumdan okuduğum kadarıyla yasal bir hız sınırı varmış ve bu hızın altında cayma bedeli ödemeden tahattütü iptal edebiliyoruz (?). Eğer bu gerçekse bu durumdan faydalanmak isterim; benzer sıkıntılardan geçmiş arkadaşlar da yazarsa çok mutlu olurum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizimde çok yavaş son zamanlarda çok kullandığımdan mı bilmiyorum ama.

Modem hat değerlerini atarsan sorunun ne olduğunu söyleyebilirim taahhhüt işini bilmiyorum.

Şimdi şöyle hocam size iddia ettiği hızı vermiyorsa siz de kanıtlarıyla beraber tüketici mahkemesine giderek iptal ettirebilirisiniz ben Turkcell'e yaşadım bunu para ödememi söylediler mahkeme yoluyla iptal ettirdim.

Onun dışında eğer altyapınız olmamasına rağmen o hızı aldıysanız mahkeme onların aleyhinde sonuçlanır çünkü biz bunu tüketiciye belirttik diye savunma yaparlar haberin olsun.

Son düzenleme:
Ya sevgili moderatör arkadaş, konu mobil veri ile ilgiliydi bari onu başlıkta tutsaydın.

Modem değerlerini atar mısın?
Hocam konu mobil veri ile ilgili mod arkadaş silmiş bunu başlıktan maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…