2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 30 Ağustos 2021 #1 Lenovo IdeaPad L340 model dizüstü kullanıyorum ve bu dizüstünde Qualcomm Atheros QCA9377 kablosuz ağ bağdaştırıcısı var. Linux Mint 20.2 Xfce kullanıyorum. İnternet hızında ve stabilitesinde Windows'a kıyasla aşırı fazla fark var. Nedeni nedir? Linux: Windows
Lenovo IdeaPad L340 model dizüstü kullanıyorum ve bu dizüstünde Qualcomm Atheros QCA9377 kablosuz ağ bağdaştırıcısı var. Linux Mint 20.2 Xfce kullanıyorum. İnternet hızında ve stabilitesinde Windows'a kıyasla aşırı fazla fark var. Nedeni nedir? Linux: Windows
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.571 Makaleler 1 Çözümler 81 30 Ağustos 2021 #2 Power-save modu aktif olabilir. Su dosya varsa icindekileri buraya yazabilirmisin? /etc/NetworkManager/conf.d/default-wifi-powersave-on.conf
Power-save modu aktif olabilir. Su dosya varsa icindekileri buraya yazabilirmisin? /etc/NetworkManager/conf.d/default-wifi-powersave-on.conf
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 30 Ağustos 2021 #3 bitwise dedi: Power-save modu aktif olabilir. Su dosya varsa icindekileri buraya yazabilirmisin? /etc/NetworkManager/conf.d/default-wifi-powersave-on.conf Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi diyor. Düzenleme: Pardon yanlış bakmayı denemişim. Bunlar yazıyor. [connection] wifi.powersave = 2 Genişletmek için tıkla...
bitwise dedi: Power-save modu aktif olabilir. Su dosya varsa icindekileri buraya yazabilirmisin? /etc/NetworkManager/conf.d/default-wifi-powersave-on.conf Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi diyor. Düzenleme: Pardon yanlış bakmayı denemişim. Bunlar yazıyor. [connection] wifi.powersave = 2 Genişletmek için tıkla...
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.571 Makaleler 1 Çözümler 81 30 Ağustos 2021 #4 244012 dedi: Erişim engellendi diyor. Genişletmek için tıkla... sudo cat /etc/NetworkManager/conf.d/default-wifi-powersave-on.conf
244012 dedi: Erişim engellendi diyor. Genişletmek için tıkla... sudo cat /etc/NetworkManager/conf.d/default-wifi-powersave-on.conf
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 30 Ağustos 2021 #5 bitwise dedi: sudo cat /etc/NetworkManager/conf.d/default-wifi-powersave-on.conf Genişletmek için tıkla... Yanlış denemişim pardon şimdi bakabildim. Yazıyor yukarıda ne olduğu içinde.
bitwise dedi: sudo cat /etc/NetworkManager/conf.d/default-wifi-powersave-on.conf Genişletmek için tıkla... Yanlış denemişim pardon şimdi bakabildim. Yazıyor yukarıda ne olduğu içinde.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.571 Makaleler 1 Çözümler 81 30 Ağustos 2021 #6 244012 dedi: Yanlış denemişim pardon şimdi bakabildim. Yazıyor yukarıda ne olduğu içinde. Genişletmek için tıkla... 2 -> Power-save kapali demek. Problem bundan kaynakli degil demek ki. Malesef aklima baska bir cozum yolu gelmedi.
244012 dedi: Yanlış denemişim pardon şimdi bakabildim. Yazıyor yukarıda ne olduğu içinde. Genişletmek için tıkla... 2 -> Power-save kapali demek. Problem bundan kaynakli degil demek ki. Malesef aklima baska bir cozum yolu gelmedi.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 30 Ağustos 2021 #7 bitwise dedi: 2 -> Power-save kapali demek. Problem bundan kaynakli degil demek ki. Malesef aklima baska bir cozum yolu gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bu çözümü görüp denedim ama yine olmadı ondan konu açmak istedim. Neyden bir türlü anlayamadım.
bitwise dedi: 2 -> Power-save kapali demek. Problem bundan kaynakli degil demek ki. Malesef aklima baska bir cozum yolu gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bu çözümü görüp denedim ama yine olmadı ondan konu açmak istedim. Neyden bir türlü anlayamadım.
O OzgunP Megapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.931 Makaleler 6 Çözümler 274 30 Ağustos 2021 #8 Şu komutun çıktısını paylaş bakalım. inxi -SNxxz
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 31 Ağustos 2021 #9 OzgunP dedi: Şu komutun çıktısını paylaş bakalım. inxi -SNxxz Genişletmek için tıkla... Dayanamadım sildim işletim sistemini ya. Yüklersem ve yine olursa yazarım.
OzgunP dedi: Şu komutun çıktısını paylaş bakalım. inxi -SNxxz Genişletmek için tıkla... Dayanamadım sildim işletim sistemini ya. Yüklersem ve yine olursa yazarım.