Yavaş ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek

Muharrem ince toplayacak oyları bu gidişle umarım ikinci tura kalır. Gerçi AKP ilk turdan yine %1-2 ile alırsa kafayı yerim.

3. ittifaka karşı çıkan yok zaten, benim söylediğim yukarıdaki troll arkadaşa cevaben 2. turda kim çıkarsa çıksın basmamız gerektiği, aday beğenecek durumda değiliz, Yavaş ve İmamoğlunu sonuna kadar desteklememize rağmen hiçbir şey yapmayıp Kılıçdaroğlu'nu desteklediler ve günün sonunda artık adaylık ihtimalleri yok. "Dünya" konusuna gelince de: "aşının içinde çip" de var mı? Ya bilerek savunmaya devam ediyorsun bu dünya işini ya da seni iyi kandırmışlar benden söylemesi. Dünyanın işi gücü yok hepsi bize aşık zaten.
Dış politikalarda da başarılıyız hep.

Muharrem ince toplayacak oyları bu gidişle umarım ikinci tura kalır. Gerçi AKP ilk turdan yine %1-2 ile alırsa kafayı yerim.
Yeni kurulacak ittifak olduğu için ilk turda alamaz. Bu ittifakıda engellemeye çalışacaklar.

"Cevap veremiyorum" değil güzel kardeşim. "Anlamıyorsun veya anlamak istemiyorsun" anlamına geliyor yazdıkların. Bu duruma gelmemize sana kesinlikle hak veriyorum. Bu konuda bir şey diyemem. Evet, burası teknoloji odaklı bir forum sitesi, bu ben de istemezdim. Uğraştığımız şeylerle ilgili de sen haklısın bu konuda da sana bir şey diyemem çünkü haklısın. Fakat, Norveç'te yaşamıyoruz. Türkiye'de yaşıyoruz. Norveç olmamız için birazcık çabalamamız gerekiyor sanırım?

İşte tam olarak Norveç olmadığımızdan yazdıklarının hepsi boş. Ve evet cevap veremiyorsun. Norveç olacaksak önce bu seçimde "aday beğenmeme" gibi saçma bir iş yapmamamız gerekiyor, adım adım gideceksin: önce daha az kötü olan gelecek sonraki adımda ise iyi olan, bu kadar net ve basit.

Önümüzdeki seçimler ülke için en kritik olaylardan biri olacak.

Senelerdir aynı muhabbet.... Size bol şanslar. Seçimden sonra görüşmek isterim.

He Avrupa bizi kıskanıyor.
Eğer okuduysan Ekmelettini desteklemiş birisi olduğumu yazdım, sence burada suçlu kim ? Tekrar aynı oyuna geliyorsak, suçlu millettir, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu 2. tura kalırsa yine veririm ama ondan çok daha iyisi varsa ilk turda onu desteklerim, onu getiririm ikdidara. İnşAllah hem Erdoğandan, hem de Kılıçdaroğlundan kurtuluruz. Bıktım ulan bıktım, milletin ömrünü çürüttünüz, hayatım muhalif geçti, neyin ne olacağını biliyorum, devri sabık yapmayana oy falan yok.

Kılıçdaroğlu 2. tura kalırsa yine veririm ama ondan çok daha iyisi varsa ilk turda onu desteklerim
Bahsettiğim 2. tur zaten. İlk tur çok da farketmez ancak bu sefer de MV sayısı etkileniyor.

Senelerdir aynı muhabbet.... Size bol şanslar. Seçimden sonra görüşmek isterim.
Sonuçtan sen de etkileneceksin. Sadece belirli bir kesimin etkilendiği bir şey değil seçimler, tüm ülke etkileniyor. Bunun bile farkında değilsin.

Son düzenleme:
Bahsettiğim 2. tur zaten. İlk tur çok da farketmez ancak bu sefer de MV sayısı etkilenecek.

Şu olayların üzerinden birkaç gün geçsin, millet sakin kafayla düşünsün, çoğu insan 3. ittifakı destekler. Bende 1 senedir bekliyorum korudukları, yıpratmak istemedikleri aday kim ? KK millete kelek yaptı, kendi partisine de kelek yaptı, eğer Yavaşı aday çıkartsaydı, hem CB seçimlerini kazanır, hemde 360 dan fazla vekil meclise sokardı, bir sonraki senede Başbakan olabilirdi, adamın derdi kaybetmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…