Yavaşlayan bilgisayarı canlandırma

Denetim Masası >Sistem ve Güvenlik > Güç Seçenekleri bölümünden Yüksek Performans'ı seçin. Belki bir faydası olur, ancak işlemciyi son güçte çalıştıracağı için bu seçenek bayağı bir pil yakabilir.

Bir şekilde sistemi düzelttim. Başlatma ayarlarını kurcaladım falan , kısacası en iyi performans için ayarladım. Şimdilik windows 7'de devam. Windows 10 çok daha iyi yeni versiyonlar ağır değil falan diyorsanız 7'den 10'a geçmeyi düşünürüm...

Herkese teşekkürler.

Bu akşam 1803 sürümü yayınlanacak. İnsider sürümünde kullanmadım. Genel kullanımda baya hızlanmalar mevcut. Özellikle arayüzdeki yavaşlık giderilmiş ve kendi uygulamaları çok hızlı çalışıyor. Geçmeyi düşünüyorsanız, 1803 sürümünü bekleyin.

gel linux' a zaten normal bi kullanıcının bütün ihtiyaclarını karşılar chrome diyosan var youtube dan video izle, aç filmini dizini izle, otur steam den oyununu oyna mis gibi çalışan sistem hem stabil hem ücretsiz hem de özgür yazılım yuvası resmen yeni kullacı ve senin sistemin için linux mint xfce öneririm

Hiç fan vb. temizlemeyi düşündün mü yada yaptın mı? Yapmadıysan gerçekten ciddi yavaşlama yapar, yapamıyorsan bir bilgisayarcıya götür, gıcır gıcır olur.
Tabii ki de temizlik yapıyorum fakat dizüstü olduğu için temizlenemeyen yerleri de var.
Şimdilik Windows'ta devam ediyorum çünkü okul için office programları kullanmam lazım. Linux'da office çalışır mı? Bilgim yok..

Şimdilik Windows'ta devam ediyorum çünkü okul için office programları kullanmam lazım. Linux'da office çalışır mı? Bilgim yok..
Evet var, Libre Office programını kullanabilirsiniz.
Yeni kullanıcı olduğunuz Linux Mint deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Pro kur.
Niye sürekli Windows 10 kur diyorsunuz. Bir de forumda W10 altı işletim sistemlerine destek kesilmiş. Niye? Belki adam kullandığı işletim sistemine alışmış değiştirmek istemiyordur. Bence saçmalık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…