Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.806 Çözümler 12 Yer Midland 14 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar selam, yeni bir muhabbet kuşu aldım. Erkek, yavru en fazla 2 aylık. Daha yürümeyi bile beceremiyor, onu nasıl alıştırırım? Kafesten çıkartmalı mıyım? Dosya Ekleri 16737108167102776595084868606534.jpg 131,4 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar selam, yeni bir muhabbet kuşu aldım. Erkek, yavru en fazla 2 aylık. Daha yürümeyi bile beceremiyor, onu nasıl alıştırırım? Kafesten çıkartmalı mıyım?
Pweck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 1.298 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #2 Kuşun ayaklarında problem olabilir, 2 aylık kuşun yürümeyi öğrenmesi lazım. İsterseniz anlayan bir kuşçuya gösterin kelepçe vb. takıyorlar.
Kuşun ayaklarında problem olabilir, 2 aylık kuşun yürümeyi öğrenmesi lazım. İsterseniz anlayan bir kuşçuya gösterin kelepçe vb. takıyorlar.
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.806 Çözümler 12 Yer Midland 14 Ocak 2023 #3 Pweck dedi: Kuşun ayaklarında problem olabilir, 2 aylık kuşun yürümeyi öğrenmesi lazım. İsterseniz anlayan bir kuşçuya gösterin kelepçe vb. takıyorlar. Genişletmek için tıkla... Umarım felç değildir, elime alıp bakmak istiyorum ama korkar diye elleyemiyorum. bir veteriner de yok, ne yapmalıyım? Şu anda kuşu değiştirdim. Bir bakar mısınız bu kusta birşey var mı? ERKEK VE YAVRU olduğunu dusunuyorum Son düzenleme: 14 Ocak 2023
Pweck dedi: Kuşun ayaklarında problem olabilir, 2 aylık kuşun yürümeyi öğrenmesi lazım. İsterseniz anlayan bir kuşçuya gösterin kelepçe vb. takıyorlar. Genişletmek için tıkla... Umarım felç değildir, elime alıp bakmak istiyorum ama korkar diye elleyemiyorum. bir veteriner de yok, ne yapmalıyım? Şu anda kuşu değiştirdim. Bir bakar mısınız bu kusta birşey var mı? ERKEK VE YAVRU olduğunu dusunuyorum