Yavru fareler hastalık taşır mı?

En ufak bir ağrıda hastaneye gidin bir şey olamz demeyin ve tanıdık doktor filan varsa danışabilirsiniz.

Bu konu çok ciddi bu sırada, en dikkat edilmesi gereken yer bu. Boyu değil işlevi önemli, farelerin geçmişte çıkardığı sorunları biliyoruzdur.

Bu konu çok ciddi bu sırada, en dikkat edilmesi gereken yer bu. Boyu değil işlevi önemli, farelerin geçmişte çıkardığı sorunları biliyoruzdur.

Hepinize cevaplar için teşekkür ederim herhangi bir aksilik olursa doktora başvuracağım ama bunlar misket kadar küçük ve yenidoğan yavrular olduğu için avcuma almak istedim. Ha ne kadar mantıklı yaptım bilmiyorum ama bayağı düşündüm bir şey olmaz diye düşündüm ama tedbiri elden bırakmamanın gerektiğini bir kez daha öğrendim. Yardım eden herkese de teşekkür ederim.

En azından artık "yavru"da olsa farelere dokunmamanız gerektiğini öğrendiniz hocam, iyi sosyaller, geçmiş olsun.

Ne demek hocam bir hastalık olursa vb. tedavi olduktan sonra neler yaşadığınızı yazarsanız bizde bilgilenmiş oluruz

En azından artık "yavru"da olsa farelere dokunmamanız gerektiğini öğrendiniz hocam, iyi sosyaller, geçmiş olsun.
Ne demek hocam bir hastalık olursa vb. tedavi olduktan sonra neler yaşadığınızı yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz
Aman hocam iyi düşünelim Şaka bir yana teşekkür ederim tekrardan. Elimde yara vardı derken ne canlandı aklınızda bilmiyorum ama atabilirsem atayım.Eki Görüntüle 2340267

Ufacık çizik ama hayvan fare olunca

Yara kabuk tutmamış hocam, büyüğünün dışkısından bakteri falan kapmış olabilir patileri. Ama boş ver ya az aksiyon yaşarız, güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…