Arkadaşlar balkonumuzda büyük saksılar büyük çiçekler var, onların arasına bir tane dişi yuva yapmıştı 2 yavrusu oldu, biri uçtu diğeri kaldı, gelmiyor bıraktı büyük ihtimal dedik, ondan sonra geldi başka binaya falan uçtular, ama dişi olan tekrar gitti, klima motoru falan balkonda 3 tane daha kuş yuvası var, biri yine çiçeklerde onun da 2 yumurtası var halihazırda, dediğim yavru güvercin diğer yuvalara gidip ötmeye falan başladı tık yok öteki kuşlardan şu an çaresiz küçük bir yerde ayakta duruyor, inanın kuş uçmakta zorlanıyor, failliyor yani. Balkon demirinde falan da zor yürüyor, şimdi bir diğer problem bunlar İstanbul, Ankara güvercini gibi değil tip aynı ama ürkekler, Urfadayım. Burada kuşlar meydanda gezmez, kediler, köpekler hepsi öyle, büyük illerde iç içeler zaten gittim biliyorum. Ankara'da kuşlara basmamak için dikkat ediyordum meydanda ama buradaki kuş anında uçar, şimdi ben bu kuşu nasıl hayatta tutabilirim? Evde herhangi bir canlı beslemediğimizden dolayı herhangi yem falan yok. Ne verebilirim ve şu an tepede? Nasıl dikkatini çekip verebilirim? Kısa sürede fotoğraf eklerim. Teşekkürler.