Yavru kedi hiçbir şey yemiyor

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
2 gün önce yiyordu şu an yemiyor. Sokak kedisi bu arada. Salam, sosis, tavuk eti ve tavuk ciğer verdim yemiyor. Ne yapmalıyım?

2 gün önce yiyordu şu an yemiyor. Sokak kedisi bu arada. Salam, sosis, tavuk eti ve tavuk ciğer verdim yemiyor. Ne yapmalıyım?
Dostum hayvana niye öyle şeyler veriyorsun üstelik yavru kediye git kuru mama al küçük onuda biraz suyla ıslat ver. Petshop a söyle yardımcı olur.

2 gün önce veterinere götürdüm, sokaktan sahiplendiğim kedimi. Lütfen, hemen veterinere götürün. Bir sorun olduğu kesin gözüküyor, bana veterinde ki kadın dedi ki; eğer yemek yemez vs böyle durumlar (ekstra) karşılaşırsanız, veterinere (yani buraya) gelin dedi. Direkt götür dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer aldığınızdan beri bu şekilde besliyorsanız muhtemelen midesi bozuldu veya hastalandı. Yavru değil normal kediler bile bu şekilde beslenmez. İşlenmiş gıdalar onlar için zararlı, insan midesiyle aynı değil. Daha fazla acı çektirmeden veterinere götürün tedavisine başlasın. Bundan sonra da yavru kedi maması ile besleyin.

Salam,sosis onlar için zararlı. Bağırsak sindirimi yaşıyor olabilir,bu yüzden yemek yemiyor olabilir. Kuru mama hariç,yaş mama (arada) verilmelidir. Bir an önce veterinere götürmelisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı