Yavru kedi süt tozu içmiyor

Valeria

Hectopat
Herkese selamlar 2 tane yavru kedim var. Yaklaşık 2,5 aylık oldular. Biri dişi biri erkek. Yumurta, yaş mama, kuru mama, havuç gibi farklı farklı besinler veriyorum. Hepsini de yiyorlar. Ama sürekli erkek olan gidip kız olanda meme arıyor emmeye çalışıyor. Bu beni çok üzüyor. Anneleri öldü maalesef. Petshop'tan süt tozu aldım. Pakette yazdığı gibi yaptım 2 3 kere denedim kokluyorlar içmiyorlar. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı?

Süt tozu yaşlarını geçmişler ihtiyaçları yok. Bir süre sonra bırakır meme arayışını.

Gerek yok içmelerine sütlük yaşı geçmek üzereler zaten katı gıda ile devam et. Refleksif olarak meme arıyor amacı süt içmek değildir.

Süt yaşını geçmiş olabilir.

Onu öyle masum masum süt içmeye çalışırken görünce çok üzüldüm. O yüzden yazdım. Yani canı istiyodur doğal olarak diye. Yani bu süt tozuyla yapılan sütü içirmemin bi yolu yok mu. Lezzetini mi beğenmiyolar niye içmiyorlar bilmiyorum.

Gerçek süt al ve biberonla ver. Veya ikisini biraz büyüyene kadar ayır mesela 1 ay birini farklı odada birini farklı odada besle erkek memeyi keser.

Canı istemekten değil reflekstir. Benim kedim 2 aylıkken sütten kesilmişti o günden beri sadece kuru mama yiyor. Sevmediği bir şeyi zorla verme hayvana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…