Yavru kedilere kedi kumu önerisi

Toi moi piyasanın en iyi tozsuz kumu.
Ek olarak kedi kumu toplayıcı pas-pas almanız gerekiyor patileri tuvaletten çıktıkları gibi oraya dökülmesi lazım.

Hocam konuyu dağıtmak istemem ama bir şey merak ettim de biz 13.katta oturuyoruz ve iki tane kedimiz var ikisi de 1 yaşında.

Bir tanesi sinekliğin önünde oturmayı çok seviyor orada oturup saatlerce dışarıya bakıyor buna izin vermeyeyim değil mi yani oraya her çıktığında alayım değil mi?

Böyle oturuyorlar sinekliğin önüne sonra gökyüzüne aşağıya falan bakıyorlar.

Yani kuş falan geçerse bazen kuşa gitmek istiyorlar sinekliği yırtar diye korkuyorum veya eliyle açabilir mi acaba?

Hocam selamlar, cam yatağı almayı düşündünüz mü?

Hocam selamlar, cam yatağı almayı düşündünüz mü?

Yok hocam hiç düşünmedim. Bizim camların önünde mermer çıkıntısı var genelde orada oturuyor kediler. Ben sinekliği yırtar düşer diye çok korkuyorum ama onlar da orada oturmayı çok seviyor.

Ama mantıklıymış hocam güzel bir şeye benziyor alabiliriz aslında. Teşekkür ederim.

Yok hocam hiç düşünmedim. Bizim camların önünde mermer çıkıntısı var genelde orada oturuyor kediler. Ben sinekliği yırtar düşer diye çok korkuyorum ama onlar da orada oturmayı çok seviyor.
Sinekliği yırtacağını sanmıyorum, seviyorsa bence yerinden gayet memnun o. Çünkü benimki balkon mermerine çıkıp bakıyor sineklik takılı aynı şekilde.

Cats Grey Vanilya Ve Mandalina Kokulu Ince Taneli Bentonit Kedi Kumu

Bu kum dışında tüm kedi kumları aşırı toz yapıyor. Bu kumu denemeyen toz konusunda hiç bir yorum yapmasın arkadaşlar. Ekonomik olması için 16 kg'lik paketlerden almanızı tavsiye ederim. Bugün fiyatı 2 katına çıksa yine de almaya devam edeceğim bir kum. Tüm kedi sahiplerine ısrarla tavsiye ediyorum. Bir kere deneyin.

Sineklik konusuna gelince sakın sinekliğe güvenip camınızı açmayın. Sinekliğe çok güzel tırnaklarını geçirip tırmanıyor ve sinekliğin açılmasına veya yırtılmasına sebep oluyor. Sizlere bu konuda en güzel ve ekonomik tavsiyem şu olur. Alttaki resimdeki tel panolardan alın. 50 x 70 boyundadır. Adı fotoğraf askısı veya tel pano diye geçer. Fiyatı 125 tl şu an. Bunu pencerenizin boyunda kestirin. Demirciler çok kolaylıkla kesiyor. Pencerenin yarısından biraz fazlasını kapatsa yeter. Bundan 2 tane aldım ve kestirdim. 3 tane cam için hangisini açsam bunu koyuyorum. Bunu da şiddetle öneririm.

Birde cam yatakları kedilerin en sevdiği şeydir. Dışarıdaki hareketleri izlemeyi severler. Hele kışın camınızın altında petek var ise oradan çıkan ısıyla yatağın alttan ısınması kedileri mükemmel uyutur. Valtuz ile cama yapışanları tavsiye ederim.

Şu an 107 tl imiş.

Yavru kedilerin gücü yetmez bence hocam şimdilik ama garanti olsun diyorsanız camın önüne oynatamıyacakları bir nesne koyabilirsiniz.

Hocam sağlamsa biraz zor açabilir de açmak isterse açabileceğinin de farkında olmak lazım ama açma ihtimali düşük, sabit bir uyaran olmadığı için (ben zemin kattayim bazen camin onune baska bir kedi gelince zorluyor kastettiğim sabit uyaran bu tarz şeyler) bence açmayı zorlamayacaktır arada sırada kontrol etseniz yeter bence izin verin ama aşırı tedbirsiz de olmayın, onların da bunalmamasını sağlayan şeylerden biride cam sonuç olarak.

Son düzenleme:

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…