Yavru kedilere kedi kumu önerisi

Hocam kum konusunda önerdiğinizi değerlendireceğim ama pencere güvenliği konusunda kedilerin büyüseler bile tırnaklarını geçirip yırtamayacakları bir sineklik teli alıp pencerenin pvcsine vidalamanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Zemin katta olduğum için bayağı börtü böcek sinek de oluyor hem onları engeller hem de kedi zorlasa da açamaz. Bunu yapamadığım senaryoda içe açılır sineklik yaptırmayı düşünüyorum.

Yavru kedilerin gücü yetmez bence hocam şimdilik ama garanti olsun diyorsanız camın önüne oynatamayacakları bir nesne koyabilirsiniz.

Üstte dediğim yöntemi uygulamak en mantıklısı gibi geldi bana. Sineklik telleri ucuza da satılıyor hem. Sineklik olmayan bir koruma yöntemi düşünmüyorum çünkü zemin kattayım ve bayağı böcek sinek vs. de oluyor. Bir taşla iki kuş.

@CordiB @roxy1881 arkadaşlar bir de şey soracağım şimdi benim evde bir tane normal kedi kum kabı var bir tane daha alacağım ama kafamı kurcalayan şey şu, 2-3 aylık yavrular bu kum kaplarına çıkabilirler mi? Çıkamama gibi bir sorun olur mu sizce?

Son düzenleme:

Çok yüksek değilse çıkabilirler çıkamazsada küçük bir merdiven gibi koyarsında yüksek ihtimalle çıkarlar kum kabı kapılı olanlardansa üstünü çıkar altını kullan sadece üstü açık olsun yani kapağı açmak için alışması lazım.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…