Geçmiş olsun. Sizin kediniz için üzüldüm. Ama kedinizi parçalayan şey bir hayvan. Aklı yok ki. Bilemezdi. Bence sadece gözünü korkutun. 1 can daha yanmasın.Aga benim de vardı daha avucuma sığmıyordu annesizdi sokak kedisi anneannemlere götürdüm orada erkek kedi parçalamış bence aldım bıçağı teyzemin tarif ettiği kediyi aradım.
Teşekkür ederim.Siz elinizden geleni yapmışsınız. Annen yakında iyi hisseder umarım. Geçmiş olsun hocam.
Ben kendi balığımı bahçemize gömmüştüm. Zamanında bahçeli evimiz de vardı. Ne güzeldi çocukluk be. Gitti güzelim Japon balığı.Benim küçükken 2 tane balığım vardı. Biri turuncu diğeri beyaz ikisi de Japon balığıydı. Doğum günümde komşumuz almıştı bana. Ders çalıştıktan sonra onlara bakıp dururdum. Akvaryum yoktu yani şöyle, profesyonel değildi. Sadece cam silindir düşünün o kadar. Suyunu kendim değiştirirdim. Çok ta severdim balıkları. Onlardan biri öldüğünde ters düşmüştü ve öylece duruyordu. Alt kısmı daha beyazımsı idi. Ben de sevinmiştim balık renk değiştiriyor diye ah çocukluğum. Böyle bir baya baktım balık hareket etmiyordu diğeri çok hareket ediyordu. Aileme söyledikten sonra öldüğünü öğrenince çok üzülmüştüm. Hatta içimden bahçeye gömmek falan gelmişti. Neyse. Okurken ağladım gerçekten.
Nöbetçi veteriner bulamadım dediğim gibi. İnternetten araştırdım baya birşey de ama nafile. Olacağı varmış diyelim.Geçmiş olsun. Keşke Annenizi dinlemeyip bir veterinere götürseydiniz.
Dediklerinizin hepsi vardı. Galiba dediğiniz virüs vardı kedimizde. Evde dursaydı can çekişmesini de izleyemezdim. Ya kedi örtüyü ısırıyordu artık nasıl bir acı çektiyse. Şu an yazarken yaşlar gözümden akıyor. Zavallı yavrucak.FiP virüsü bulaşmış olabilir. FiP'ten dolayı 4 kedi kaybettim bu zamana kadar. Önce halsizlik, iştahsızlık, karın böglesinde şişme, ateş yükselmesi yaşanıyor, ondan sonra yavaş yavaş ölmeye başlıyor, serum falan Fip'e çare değil, FiP, Kedilerde görünen Corona Virüsünün gelişmiş hali.