Yavru kopeği ezdikten sonra ne yapmalı?

Kuzenim gitti maalesef. İyileşince atabilir.
Kardeşim kolpa mı atıyorsunuz. Hem kan olmuş diyip sadece bacağı ezilmiş ne demek. Bacağı kopmadan nasıl kan çıkabilir ayrıca sadece küçücük bacağını ezip nasıl tümsekten geçmiş gibi hissedebildiniz anlamış değilim.

Kuzenim gitti maalesef. İyileşince atabilir.
Ayrı bir konu açarsanız sevinirim.
Burada sinekleri öldürenler can diye bağırıyor. Ayrıca değerimi nereden biliyorsun?
Kendin söyledin? Daha ne söylediğini hatırlamıyorsun. Ek olarak; sineklerin daha acı çektiği kabullenilmiş bir gerçek değildir. İç güdüsel yaşayan ve beyin acı sistemi olmayan bir canlıdan söz ediyoruz. O canlının tek amacı üremek. Bana kaynaklarla gelin.

İçimi dökmüşsün helal be reis senin için 1 dakikalık saygı duruşu.
Köpeğin durumu iyi. Veterinere götürüldü. Ameliyat edilip barınağa yerleşecek. Herkesten özür diliyoruz, konu kilitlenebilir.
Sen de hiç ceza almadan yaşamına devam edeceksin bir de. Neden polise gidip suçunu itiraf etmiyorsun? Ehliyetsiz araç kullanma, bir hayvana araç ile çarpma, çarptığın hayvanı veterinere götürmeme vb.

Ben kuzenimin dediklerini yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…