eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 26 Temmuz 2021 #11 l1l dedi: Hapse girer miyiz? Genişletmek için tıkla... Keşke ama girmezsiniz. Para cezası olabilir Yeni yasayı ben tamamen unuttum ona bakmak lazım.
l1l dedi: Hapse girer miyiz? Genişletmek için tıkla... Keşke ama girmezsiniz. Para cezası olabilir Yeni yasayı ben tamamen unuttum ona bakmak lazım.
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #12 l1l dedi: Hapse girer miyiz? Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan yasaya göre girebilirsiniz. Artık can statüsünde sayılıyor. Sonunda.
l1l dedi: Hapse girer miyiz? Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan yasaya göre girebilirsiniz. Artık can statüsünde sayılıyor. Sonunda.
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 26 Temmuz 2021 #13 l1l dedi: Hapse girer miyiz? Genişletmek için tıkla... Para cezasını ödeyemezseniz girersiniz.
l1l Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Temmuz 2021 #14 volkswagen passat dedi: Para cezasını ödeyemezseniz girersiniz. Genişletmek için tıkla... Ödeyebiliriz şimdi o sokağa gidiyoruz köpeğe bakmaya.
volkswagen passat dedi: Para cezasını ödeyemezseniz girersiniz. Genişletmek için tıkla... Ödeyebiliriz şimdi o sokağa gidiyoruz köpeğe bakmaya.
Kobra 4 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #15 Hayvanları koruma derneğine gidip teslim olun. Twitter'da linçlenin.
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #16 Ben olsam araba sahibine para cezası veririm. Araçda bir cana zarar verildiğinden dolayı trafikten men ederim.
Ben olsam araba sahibine para cezası veririm. Araçda bir cana zarar verildiğinden dolayı trafikten men ederim.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 26 Temmuz 2021 #17 Öldüyse geçmiş olsun. Dua edin sizi görmemiş olsunlar. Hayvanlar artık yeni yasaya göre can sayılıyorlar. Hapis olmasa bile sağlam para cezası gelir.
Öldüyse geçmiş olsun. Dua edin sizi görmemiş olsunlar. Hayvanlar artık yeni yasaya göre can sayılıyorlar. Hapis olmasa bile sağlam para cezası gelir.
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #18 Fian Şampiyonu dedi: Öldüyse geçmiş olsun. Dua edin sizi görmemiş olsunlar. Hayvanlar artık yeni yasaya göre can sayılıyorlar. Hapis olmasa bile sağlam para cezası gelir. Genişletmek için tıkla... Para cezası olması saçma. Neticede bir cana kıyıyorsun. Ha insan ha hayvan sonuçta can. Keşke doğru düzgün bir yasa çıksa.
Fian Şampiyonu dedi: Öldüyse geçmiş olsun. Dua edin sizi görmemiş olsunlar. Hayvanlar artık yeni yasaya göre can sayılıyorlar. Hapis olmasa bile sağlam para cezası gelir. Genişletmek için tıkla... Para cezası olması saçma. Neticede bir cana kıyıyorsun. Ha insan ha hayvan sonuçta can. Keşke doğru düzgün bir yasa çıksa.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 26 Temmuz 2021 #19 Köpeği bırakıp neden gittiniz onu da anlamış değilim. En azından veterinere götürüp yolda bulduk diyebilirdiniz. Carven dedi: Para cezası olması saçma. Neticede bir cana kıyıyorsun. Ha insan ha hayvan sonuçta can. Keşke doğru düzgün bir yasa çıksa. Genişletmek için tıkla... Keşke de hocam nerde işte ya.
Köpeği bırakıp neden gittiniz onu da anlamış değilim. En azından veterinere götürüp yolda bulduk diyebilirdiniz. Carven dedi: Para cezası olması saçma. Neticede bir cana kıyıyorsun. Ha insan ha hayvan sonuçta can. Keşke doğru düzgün bir yasa çıksa. Genişletmek için tıkla... Keşke de hocam nerde işte ya.
N Nesquik Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.067 26 Temmuz 2021 #20 Kamerayla illa ki yakalarlar, süs köpeği diyorsunuz sahibi mutlaka sizi yakalattırıp karakola götürtür. Arabayı ehliyetsiz kullanmaktan tutun ve daha çoğuyla sıkıntı yaşayacağınıza emin olun.
Kamerayla illa ki yakalarlar, süs köpeği diyorsunuz sahibi mutlaka sizi yakalattırıp karakola götürtür. Arabayı ehliyetsiz kullanmaktan tutun ve daha çoğuyla sıkıntı yaşayacağınıza emin olun.