İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.138 Yer düzce 8 Ekim 2023 #21 Veteriner çok para alırım hocam bilmiyorum. Dediğim gibi sadece 200₺ harçlığım var haftalık. HeyGoogle dedi: Ablanız varsa ablanıza verin. Ablanız yoksa sabahtan mamalarını ve kumu düzgün olsun. Gece ve öğlen geldiğinizde bakarsınız. Genişletmek için tıkla... Ablam var da şu an iş dışında gelince belki verebilirim.
Veteriner çok para alırım hocam bilmiyorum. Dediğim gibi sadece 200₺ harçlığım var haftalık. HeyGoogle dedi: Ablanız varsa ablanıza verin. Ablanız yoksa sabahtan mamalarını ve kumu düzgün olsun. Gece ve öğlen geldiğinizde bakarsınız. Genişletmek için tıkla... Ablam var da şu an iş dışında gelince belki verebilirim.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #22 İmamic dedi: Evet gırr sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Uyuyacaktır tahminin, halinden memnun
İmamic dedi: Evet gırr sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Uyuyacaktır tahminin, halinden memnun
HeyGoogle Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Yer Ellhofen Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #23 bilmemem dedi: Bu çok zor. Kediler meraklı hayvanlar. En ufak boşlukta kaçar gider diğer odalara. O odada sıkılır. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman tırmalama oyuncakları var. Bir arkadaş önermiş zaten. Veya hiç olmazsa koridor balkon ve kendi odasında gezebilir.
bilmemem dedi: Bu çok zor. Kediler meraklı hayvanlar. En ufak boşlukta kaçar gider diğer odalara. O odada sıkılır. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman tırmalama oyuncakları var. Bir arkadaş önermiş zaten. Veya hiç olmazsa koridor balkon ve kendi odasında gezebilir.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.138 Yer düzce 8 Ekim 2023 #24 HeyGoogle dedi: Ablanız varsa ablanıza verin. Ablanız yoksa sabahtan mamalarını ve kumu düzgün olsun. Gece ve öğlen geldiğinizde bakarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hiç anlamıyorum bu kum normal kum da olur mu özel bir şeym i?
HeyGoogle dedi: Ablanız varsa ablanıza verin. Ablanız yoksa sabahtan mamalarını ve kumu düzgün olsun. Gece ve öğlen geldiğinizde bakarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hiç anlamıyorum bu kum normal kum da olur mu özel bir şeym i?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 8 Ekim 2023 #25 İmamic dedi: Veteriner çok para alırım hocam bilmiyorum. Dediğim gibi sadece 200₺ harçlığım var haftalık. Genişletmek için tıkla... Sahipsiz hayvanları kontrol ediyorlar, sokakta peşime takıldı, ciğerlerinden ses geliyor endişelendim diye götür para ver demez kontrol ederler.
İmamic dedi: Veteriner çok para alırım hocam bilmiyorum. Dediğim gibi sadece 200₺ harçlığım var haftalık. Genişletmek için tıkla... Sahipsiz hayvanları kontrol ediyorlar, sokakta peşime takıldı, ciğerlerinden ses geliyor endişelendim diye götür para ver demez kontrol ederler.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.138 Yer düzce 8 Ekim 2023 #26 Şu ana kadar hep kedilere yemek falan verdik annem Le hiç bakmadık yani babamda sevmiyor zaten.
okaner Picopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 114 8 Ekim 2023 #27 İmamic dedi: Veteriner çok para alırım hocam bilmiyorum. Dediğim gibi sadece 200₺ harçlığım var haftalık. Ablam var da şu an iş dışında gelince belki verebilirim. Genişletmek için tıkla... İlk aşısı ile göre değişiyor fakat 200 lira gibi birşey ha birde hastalığıda varsa muayene ücretide var
İmamic dedi: Veteriner çok para alırım hocam bilmiyorum. Dediğim gibi sadece 200₺ harçlığım var haftalık. Ablam var da şu an iş dışında gelince belki verebilirim. Genişletmek için tıkla... İlk aşısı ile göre değişiyor fakat 200 lira gibi birşey ha birde hastalığıda varsa muayene ücretide var
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #28 İmamic dedi: Hocam ben hiç anlamıyorum bu kum normal kum da olur mu özel bir şeym i? Genişletmek için tıkla... Kedi kumu. Çok pahalı değil.
İmamic dedi: Hocam ben hiç anlamıyorum bu kum normal kum da olur mu özel bir şeym i? Genişletmek için tıkla... Kedi kumu. Çok pahalı değil.
aghorsty Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 867 Çözümler 8 8 Ekim 2023 #29 İmamic dedi: Evet gırr sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Endişe etmeye gerek yok sahiplenmenizi ve veterinere baktırmanızı öneririm
İmamic dedi: Evet gırr sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Endişe etmeye gerek yok sahiplenmenizi ve veterinere baktırmanızı öneririm
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.138 Yer düzce 8 Ekim 2023 #30 kino dedi: Sahipsiz hayvanları kontrol ediyorlar, sokakta peşime takıldı, ciğerlerinden ses geliyor endişelendim diye götür para ver demez kontrol ederler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
kino dedi: Sahipsiz hayvanları kontrol ediyorlar, sokakta peşime takıldı, ciğerlerinden ses geliyor endişelendim diye götür para ver demez kontrol ederler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.