Yavru sokak kedisini ne yapmalıyım?

Veteriner çok para alırım hocam bilmiyorum. Dediğim gibi sadece 200₺ harçlığım var haftalık.

Ablanız varsa ablanıza verin. Ablanız yoksa sabahtan mamalarını ve kumu düzgün olsun. Gece ve öğlen geldiğinizde bakarsınız.

Ablam var da şu an iş dışında gelince belki verebilirim.

Bu çok zor. Kediler meraklı hayvanlar. En ufak boşlukta kaçar gider diğer odalara. O odada sıkılır.
Hocam o zaman tırmalama oyuncakları var. Bir arkadaş önermiş zaten. Veya hiç olmazsa koridor balkon ve kendi odasında gezebilir.

Veteriner çok para alırım hocam bilmiyorum. Dediğim gibi sadece 200₺ harçlığım var haftalık.

Sahipsiz hayvanları kontrol ediyorlar, sokakta peşime takıldı, ciğerlerinden ses geliyor endişelendim diye götür para ver demez kontrol ederler.

Şu ana kadar hep kedilere yemek falan verdik annem Le hiç bakmadık yani babamda sevmiyor zaten.

Ablam var da şu an iş dışında gelince belki verebilirim.
İlk aşısı ile göre değişiyor fakat 200 lira gibi birşey ha birde hastalığıda varsa muayene ücretide var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…