Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yavuz Selim öğrenci yurduna masaüstü bilgisayar götürülebilir mi?
O kadar ayrıntılı bilgiye internette ulaşman zor. Ayrıca her yurdun kendi kuralları var, bu konuda bilgi almak için direk yurt yönetimi ile iletişime geçmen en sağlıklısı olacaktır.
Buraları oku, sanırım senin bahsettiğin yurt hakkında konuşuluyor. Bu konularda sözlükleri araştır oralarda daha iyi bilgiler oluyor. Burada bu tür bilgi araman ise samanlıkta iğne aramakla aynı olur.
Götürülebilir tabi de, güvenemezdim ben.
Yurtta kaldım 2 sene, insanlar bir dert. Sıkıntı yani.
Kurcalayana mı dersin.
Laptop bile götürme. o kadar diyorum
Render işleriyle falan uğraştığımdan bilgisayarım benim en değerlim O yüzden çok kafama takılıyor böyle sorular. Tamda yeni bilgisayar toplayacaktım . İşimi tam görmeyecek bir laptoba da fazla para gömmek istemiyorum durum çok karışık
Üniversite yurdu ise kurcalanır, güvende olmaz, herkes eller tarzı şeylere takılma o yaştakilerin böyle şeyler yapacağını sanmıyorum. He lise yurdu ise o makine herkes tarafından en az bir kere ellenecek, bir şeye bakılıp çıkılacak, net hakkı bitenler sevgilisi ile yazışmak için isteyecek, ''hadi la gardaş film izleyek'' diyenler başına üşücek, hele oyun falan varsa unut zaten sana dokundurmazlar bile.
Yurt ortamını bilen birisi olarak götürmeni tavsiye etmem. Başıma gelmeyen kalmadı yurtlarda. İmkanın var ise laptop al işlerin için. Yok ise hiç götürme kafan rahat olsun. Yurt idarecilerini ara konuş. En doğru bilgiyi onlar verir.
Anladım dostum o zaman idarelik bir laptop alayım 1 sene yurtta kalıp sonra eve çıkmayı düşünüyorum o zaman masaüstüne geçerim. Bu şekilde mantıklı olur mu yoksa sürekli yurtta kalmak daha mı mantıklı ?