N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.896 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Yaya yolu olmayan yerden geçen insanlara yol veremedim, arkamda da trafik polisi vardı sizce ceza yer miyim? Ceza yer isem itiraz edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
Yaya yolu olmayan yerden geçen insanlara yol veremedim, arkamda da trafik polisi vardı sizce ceza yer miyim? Ceza yer isem itiraz edebilir miyim?
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 Yaya yolu olmayan yerden yemezsin
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.294 Çözümler 6 12 Ağustos 2024 #3 N1cht dedi: Yaya yolu olmayan yerden geçen insanlara yol veremedim, arkamda da trafik polisi vardı sizce ceza yer miyim? Ceza yer isem itiraz edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Silik falan degilse yemezsiniz hocam.
N1cht dedi: Yaya yolu olmayan yerden geçen insanlara yol veremedim, arkamda da trafik polisi vardı sizce ceza yer miyim? Ceza yer isem itiraz edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Silik falan degilse yemezsiniz hocam.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.396 Makaleler 2 Çözümler 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 12 Ağustos 2024 #4 Konu başlığı hatalı yazılmış. Bir sıkıntı olmaz.
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.202 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 Hocam ehliyetiniz yok mu?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.294 Çözümler 6 12 Ağustos 2024 #6 e N1cht dedi: Yaya yolu olmayan yerden geçen insanlara yol veremedim, arkamda da trafik polisi vardı sizce ceza yer miyim? Ceza yer isem itiraz edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Cezayi odedikten sonra edebilirsiniz.
e N1cht dedi: Yaya yolu olmayan yerden geçen insanlara yol veremedim, arkamda da trafik polisi vardı sizce ceza yer miyim? Ceza yer isem itiraz edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Cezayi odedikten sonra edebilirsiniz.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.896 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 ezuer dedi: Hocam ehliyetiniz yok mu? Genişletmek için tıkla... Ehliyetim var hocam sadece aklıma takıldı. Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
ezuer dedi: Hocam ehliyetiniz yok mu? Genişletmek için tıkla... Ehliyetim var hocam sadece aklıma takıldı. Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.202 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #8 N1cht dedi: Ehliyetim var hocam sadece aklıma takıldı. Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Yol vermek zorunda değilsin ama önüne atlayan yayada kasten çarpamazsın.
N1cht dedi: Ehliyetim var hocam sadece aklıma takıldı. Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Yol vermek zorunda değilsin ama önüne atlayan yayada kasten çarpamazsın.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.294 Çözümler 6 12 Ağustos 2024 #9 ezuer dedi: Yol vermek zorunda değilsin ama önüne atlayan yayada kasten çarpamazsın. Genişletmek için tıkla... Evet bu arkadas hakli, sehir icinde her zaman yaya onceliklidir, onune cocuk atlayabilir ya da kopekten kacan bir insan atlayabilir.
ezuer dedi: Yol vermek zorunda değilsin ama önüne atlayan yayada kasten çarpamazsın. Genişletmek için tıkla... Evet bu arkadas hakli, sehir icinde her zaman yaya onceliklidir, onune cocuk atlayabilir ya da kopekten kacan bir insan atlayabilir.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.896 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #10 nwc00 dedi: Evet bu arkadas hakli, sehir icinde her zaman yaya onceliklidir, onune cocuk atlayabilir ya da kopekten kacan bir insan atlayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten normalde hızlı süren birisi değilim, arkamdaki trafik polisi çok dibime girdi ani fren yapacak mesafem yoktu. Frene dokundum sadece, durmadım.
nwc00 dedi: Evet bu arkadas hakli, sehir icinde her zaman yaya onceliklidir, onune cocuk atlayabilir ya da kopekten kacan bir insan atlayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten normalde hızlı süren birisi değilim, arkamdaki trafik polisi çok dibime girdi ani fren yapacak mesafem yoktu. Frene dokundum sadece, durmadım.