Yayalar hukuk dolandırıcı mı?

simdigeldim

Picopat
Dün bir SMS geldi yayalar hukuk bürosundan SMS'in sonunda B ibaresi var ancak bana dolandırıcı gibi geldi isim soy isimi nasıl öğrenmişler anlamadım, benim icralık bir dosyam yok olsa da bu şekilde bir SMS atmanın hukuki olmadığını düşünüyorum.
Bu tarz bir SMS alan var mı?

e-Devlet'ten dosya sorgulaması yapın, bir şey gözükmüyorsa sıkıntı yoktur, bana da dolandırıcı gibi geldi.

''Alıntı'': tanım: dolandırıcılık olayına ortak olan ve telefonda insanları korkutmak adına her yolu deneyen sözde hukuk bürosu.

@Sinyor Ezio Auditore @Xeytan herhangi bir dosyam yok olsa da dava etsinler önemli değil asıl sorun isim soy isim ve telefon numarama nasıl ulaşıyorlar sürekli dolandırıcılar ve 850'li numaralar ile uğraşmak zorunda mıyız?

www.iys.org.tr sitesinden izin verilen mesajlarınız vs. varsa kullanmadıklarınızı kapatın, belki buradan bulabilirsiniz, arama ve mesajları engelleyebilirsiniz.

@Sinyor Ezio Auditore @Xeytan Herhangi bir dosyam yok olsa da dava etsinler önemli değil asıl sorun isim soy isim ve telefon numarama nasıl ulaşıyorlar sürekli dolandırıcılar ve 850'li numaralar ile uğraşmak zorunda mıyız?
Yapacak birşey yok hocam nasıl öğrendiklerine takılmayın artık herkes herşeyimizi biliyor.

@Xeytan Hocam oradan engellediğim bazı kurumlar var, hala atıyorlar şikayet ediyorum bir sonuç çıkmıyor. Bunların dolandırıcı olduğu zaten belli ama sürekli dolandırıcılarla muhatap olmak istemiyorum.

@Xeytan hocam oradan engellediğim bazı kurumlar var, hala atıyorlar şikayet ediyorum bir sonuç çıkmıyor. Bunların dolandırıcı olduğu zaten belli ama sürekli dolandırıcılarla muhatap olmak istemiyorum.

Vallahi hocam daha fazla bilgim yok bu konuda, güvenilir olmayan sitelere numaranızı vermemeye özen gösterin, iys'den arama ve mesajları engelleyin, başka hiçbir fikrim yok maalesef.

Biraz araştırma yaptım bizi haksız olarak icraya verebiliyorlarmış eğer itiraz etmezsek haksız duruma düşüyoruz böyle bir adaletsizlik olabilir mi? Şu adaletsizliğe bakın! Bir de bize gelmediyse muhtarlığa bakmamız gerekiyormuş hiç haberimiz olmadan icraya verip her şeyimizi alabilirler, inanılmaz bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı