Yaygın olmayan dövizlerle nasıl ödeme yapılır?

Mongral01

Centipat
Daha fazla  
Trakteer üzerinden Endonezya Rupisi ile ödeme yapmak istiyorum. Bunu nasıl Türkiye'deki kartımla öderim?

Trakteer üzerinden Endonezya rupisi ile ödeme yapmak istiyorum. Bunu nasıl Türkiye'deki kartımla öderim?

Anlamadım. TL bulunan kartınız ile farklı bir döviz ile mi alışveriş yapmak istiyorsunuz? Eğer öyle ise bankanız güncel kurs göre TL'ye çevirip hesabınızdan düşer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım. TL bulunan kartınız ile farklı bir döviz ile mi alışveriş yapmak istiyorsunuz? Eğer öyle ise bankanız güncel kurs göre TL'ye çevirip hesabınızdan düşer.
Derdimi biraz yanlış anlatmışım, kusura bakmayın. Evet, tam olarak TL bulunan hesap ile farklı bir dövizle ödeme yapacağım.

Derdimi biraz yanlış anlatmışım, kusura bakmayın. Evet, tam olarak TL bulunan hesap ile farklı bir dövizle ödeme yapacağım.
Dediğim gibi 1000 endonezya rupisi harcarsanız 1,33 tl hesabınızdan düşer.

Mümkün fakat para birimi dolar,Euro olmadığı için banka 2 kez çevirim yapacak.
Normal şartlarda 146,482 Rupi=10$=195 TL
Fakat banka 146,482 rupi için size direk 195 değil önce dolara sonra TL çevirecek.
195 değil 205-215 ödeyeceksiniz..

Growlauncher alacağım için zaten çok yüklü bir miktar değil. O oranda bir artış beni çok etkilemez sanırım. 10400 RP ödemem gerekiyor. Maksimum 15-16TL eder o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…