Yayılımı yüksek parfüm önerisi

spextlul

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 16 yaşındayım, buğday tenli ve kumral saçlıyım, 185 boyundayım ve bu yaz için bir parfüm arayışındayım. Kışın stronger with you kullanmıştım ve daha tatlı kokular sevdiğimi fark ettim. Hem maskülen hem de tatlı dengesini yakalamış, yayılımı yüksek benim için en önemlisi, orta-iyi kalıcılıkta parfüm önerileriniz var mıdır?

(Geçen gün Bruno Gold kokladım ve çok hoşuma gitti)

Paco Rabanne Invictus

Versace Eros Flame, Prada Ocean Edt, JPG ultramale

Bence çok yayılması kötü bir şey ama illa yayılacak bir koku istiyorsan Tom Ford Tobacco Vanille, Tiziana Terenzi Kirke bunlara bir bakabilirsin.

Bütçe belirtmeniz iyi olur. Ayrıca özellikle yaz gibi yüksek sıcaklıkların olduğu bir mevsimde yayılımı yüksek parfümler baygınlık geçirtebilir, bunun sonucunda da aldığınız parfümden nefret edebilirsiniz. Tanımınıza yakın olarak yapabileceğim birkaç önerim şunlar:

Chanel Allure Homme Blanche Edition
Prada L'homme
Tom Ford Costa Azzura
Dior Homme Sport

Ayrıca Chanel Paris - Deauville bakma imkanınız varsa bakabilirsiniz, tabii daha unisex eğilimli bir kokudur ve yayılımda zayıf kalabilir. Deauville'in daha soğuk haliyle Edimbourg veya onun da üst bütçe haliyle Sycomore olabilir.

Kusura bakmayın bütçe belirtmeyi unutmuşum. öğrenci olduğum için ayırabileceğim maximum bütçe 2500 TL

Bence çok yayılması kötü bir şey ama illa yayılacak bir koku istiyorsan Tom Ford Tobacco Vanille, Tiziana Terenzi Kirke bunlara bir bakabilirsin.
Teşekkür ederim tam olarak çok yayılması değil bundan önce hep b'rgello tarzı muadil markalar kullandığım için hiç kimse kokumun farkına varmadı masaya oturduğumda insanlar kokumu fark etsin istiyorum

Memo - Marfa (Bütçeyi görmemiştim yazarken.)

Kusura bakmayın bütçe belirtmeyi unutmuşum. öğrenci olduğum için ayırabileceğim maximum bütçe 2500 TL
Bu durumda Versace, Hugo Boss gibi biraz daha bütçeye yakın olanların yazlık parfümlerine bakılabilir. İndirimde güzel yerlere indikleri oluyor, maalesef muadil konusunda hiçbir fikrim olmadığı için önerilerim hakkında çok yardımcı olamıyorum.

Ek bilgi olsun, Chanel tarafı indirime girmez ancak bütçe yükseltme şansınız olursa EDT tarafında diğerlerinden daha ucuz kaldıkları olabiliyor. Bir yere girdiğinizde ben buradayım deme huyları yoktur ama genel olarak parfümleri aradığınız yumuşak notaları işlemek konusunda da üzmez.

Arap parfümleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatlarına göre çok iyi oldukları iddia ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…