Yayılımı yüksek parfüm önerisi

Muadil diyorsan tobacco vanille ve kirkeyi mad dan deneyebilirsin. MAD sitesinden muadilleri araştırıp kendine göre bir şey bulabilirsin. MAD'dan Bruno gold intense öneririm yayılımı iyidir fakat kalıcılığı on numaradır yıkanan kıyafetlerimde bile kokusu kalıyordu. Ayrıca çok güzel kokusu var

Arap parfümleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyatlarına göre çok iyi oldukları iddia ediliyor.
Amouage dışında gerçekten Orta Doğu merkezli bir parfüm evi olan başka bir marka deneyimleme şansım olmadı. O da benim için ağır gelmişti açıkçası, çok fazla yayılımdan da hoşlanmıyorum. Arap parfümü olarak satılan parfümlerle bu sebepten ötürü olsa gerek bir türlü yıldızım barışmadı.

Daha düşük fiyatlı olanlarda da piyasadaki mevcut parfümleri yorumlama olayı döndüğü konusunda görüşleri olanlar vardı. Tabii o parfümlerden daha kalıcı da deniyordu. Mantıklı olduğunda bir şans verilebilir.

Bruno Gold ve Bruno Gold İntense farkli seyler mi? ve tobacco vanille hangi parfümü oluyor mad in?

Bruno gold çok yoğun olmayan ama bruno gold intense daha yoğun olanıdır.
Tobacco vanille MAD daki kodu w185 tir. Googlea MAD w185 parfüm aratırsanız cıkar. Ama maalesef stoklarda kalmamış.
Mad w139 a bakabilirsin. (Chill Vibes Tollan Kim'in muadili) onun dışında avon un rare flowers night orchid e bakabilirsin buda önerdiğim tom for black orchidin muadilidir. Trendyolda var. çok kaliteli bir markanın muadili ve kokusu gerçekten çok güzel. Biraz çileksi ferah kokusu olsada unisex parfumdur her iki cinsiyet kullanabilir ben kullandım yayılımıda gayet iyi

Ek olarak: bighill carnival da öneririm çok ucuz bir parfümdür ve kalitelidir kokusu biraz ağırdır 2 fıs sıksan bile girdiğin ortamda hemen kokuları yayar etrafa. Kokusu sabunumsu bir kokudur

MAD Dan bruno gold alabilrsin. Gerçekten de güzel kokusu var zaten bir kere kokladığını söylemişsin ve hoşunada gitmiş. Ama bruno goldun yayılımı fazla değil intense ini alırsan daha yoğun ve belli edici kokusu vardır.

Son düzenleme:
İlk kez bir forumda fikir alışverişi yaptım yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim gerçekten çok memnun kaldım.

2500 bütçeye en iyi 2 adet parfüm önerebilirim sana muadil yerine. 1. club de nuit intense (sanırım aventus muadili harika bir koku) 2. bentley for men intense (ağır bir koku gelmiş geçmiş en fiyat performans kışlık bir parfüm)

İlk kez bir forumda fikir alışverişi yaptım yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim gerçekten çok memnun kaldım.
Kankam ne almayı düşünüyorsun tüm özelliklerimiz uyuşuyor bende acayip kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…