esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.171 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ders çalışırken yayın açmak istiyorum ama OBS'ya da Streamlabs hangisini kullanacağımı ve ayarları bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar. Ders çalışırken yayın açmak istiyorum ama OBS'ya da Streamlabs hangisini kullanacağımı ve ayarları bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 13 Kasım 2023 #2 Sistemini atabilir misin? o da önemli çünkü. günlük 2-3 saat yayın yeterli bence.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.171 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 MzSe dedi: Sistemini atabilir misin? o da önemli çünkü. günlük 2-3 saat yayın yeterli bence. Genişletmek için tıkla... Öyle bi güçlü sistemim yok. Klasik laptop. Ekran kartsız. Edit: İnternet hızım 50Mbps.
MzSe dedi: Sistemini atabilir misin? o da önemli çünkü. günlük 2-3 saat yayın yeterli bence. Genişletmek için tıkla... Öyle bi güçlü sistemim yok. Klasik laptop. Ekran kartsız. Edit: İnternet hızım 50Mbps.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 13 Kasım 2023 #4 esq dedi: Öyle bi güçlü sistemim yok. Klasik laptop. Ekran kartsız. Genişletmek için tıkla... Yani pek iyi bir yayın olmaz ama yinede iş yapar. OBS yeterlidir yayıncı için.
esq dedi: Öyle bi güçlü sistemim yok. Klasik laptop. Ekran kartsız. Genişletmek için tıkla... Yani pek iyi bir yayın olmaz ama yinede iş yapar. OBS yeterlidir yayıncı için.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.171 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 MzSe dedi: Yani pek iyi bir yayın olmaz ama yine de iş yapar. OBS yeterlidir yayıncı için. Genişletmek için tıkla... Sadece kamera cart curt.
MzSe dedi: Yani pek iyi bir yayın olmaz ama yine de iş yapar. OBS yeterlidir yayıncı için. Genişletmek için tıkla... Sadece kamera cart curt.