B Binbows Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 3 Yer Windows 7'de 10 Haziran 2021 #1 Merhabalar, ben "yayın başlıyor" animasyonu yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, ben "yayın başlıyor" animasyonu yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Nailed It Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi. 10 Haziran 2021 #2 Binbows dedi: Merhabalar, ben "yayın başlıyor" animasyonu yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... After effects kullanarak yapabilirsin. Gerekli eğitim videoları vs. YouTube üzerinde mevcut, biraz ilgiliyseniz çabuk kavrarsınız.
Binbows dedi: Merhabalar, ben "yayın başlıyor" animasyonu yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... After effects kullanarak yapabilirsin. Gerekli eğitim videoları vs. YouTube üzerinde mevcut, biraz ilgiliyseniz çabuk kavrarsınız.