Sistemi yormamak için çok gerekli. Kasma donma olmadan hem yayın yapmak, hem de oyun oynamak istiyorlar; paraları da olunca çekiyorlar adam gibi iki sistemi, olup bitiyor.
İ9 10. Nesil RTX 2080Ti gibi donanımlarlada yayın yapılır takılmadan ama ne oynadığnıza bağlı. Mesela Valorant için takılmadan yaparsınız yayını diyebilirim rahat bir şekilde. Ama aynısını Battlefield V için söyliyemem.
İ9 10. Nesil RTX 2080 Ti gibi donanımlarla da yayın yapılır takılmadan ama ne oynadığnıza bağlı. Mesela Valorant için takılmadan yaparsınız yayını diyebilirim rahat bir şekilde. Ama aynısını Battlefield V için söyliyemem.
O sistem 5 yıl sonraki oyunlarla yayın yaparken bile takılmaz, siz neden bahsediyorsunuz. BF 5 işlemci canavarı bir oyun olsa da o işlemci için çerez, sizin dediğiniz mantık düşük güçteki işlemciler için geçerli.