Yayın için 4 mb/s upload yeterli mi?

Yorumun için teşekkürler, uzun uzun yazmışsın. 720p60 açmadığım sürece kendime kaliteli iş yaptım diyemeyeceğim için interneti bile değiştirmeyi düşünebilirim.

Yorumun için teşekkürler, uzun uzun yazmışsın. 720p60 açmadığım sürece kendime kaliteli iş yaptım diyemeyeceğim için interneti bile değiştirmeyi düşünebilirim.

En azından 720p 30 FPS ile başlamış olursun. Bunun sayasinde denilme ve yanılma olayında tecrübe kazanırsın.
720p 60 FPS yine açarsın. Ancak Pikselleşme sorunu yaşarsın. 3000 verip dene 720p 60 olarak. Yayın değerlerini kontrol et. Sonrasına bakarsın zaten ne yapman gerektiğini bilerek.

Bu arada OBS üzerinden Streamlabs üzerine geçiş çok olmuş.
Pikselleşme sorunu dahi OBS kaynaklı diyen yazılar gördüğüm var.

Streamlabs denemedim. Dene istersen yayın denemelerinde.

Arkadaşım aynı hızlarda 560p idi galiba öyle bir çözünürlük veriyordu ama kalite baya iyiydi.
Bitrate kadar önemli olan bir şey daha var. Sisteminizin görüntüyü aktarma gücü. Eğer sisteminiz yeterince iyi değilse isterseniz 10.000 bitrate verin yine kötü bir görüntü olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…