Arkadaşlar uzun zamandır MSI GE-70 Apache Pro Gamebook kullanıyorum. Ancak yayın için yetersiz kalmakta. Ekran kartları "M" olduğu için performans konusunda geride kalıyorlar. Bu yüzden monitör dahil olmadan 5000 TL bütçeye bir bilgisayar kasası toplamak istiyorum. Bu konuda hiç bir fikrim yok, çok araştırma yaptım ancak kendi işime uygun kasa bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemci İntel, diğer markalar ise MSI olursa iyi olur benim için.
Madenciler yüzünden piyasada adam akıllı ekran kartı kalmadı artık. Kalsa bile o fiyatlara alınacak kartlar değil. Tüm mağazalar GTX 1070 gibi ekran kartlarına zam yapmış durumda. AMD Vega serisini bekleyip, sistem tavsiyesi almanızı öneririm.
Madenciler yüzünden piyasada adam akıllı ekran kartı kalmadı artık. Kalsa bile o fiyatlara alınacak kartlar değil. Tüm mağazalar GTX 1070 gibi ekran kartlarına zam yapmış durumda. AMD Vega serisini bekleyip, sistem tavsiyesi almanızı öneririm.
Çok haklısın. Ancak benim MSİ tabanlı bir donanım istememin sebebi arayüzü sanırım. Gerçekten aşırı bir kolaylık sağlıyor. Eğer şimdilik de olsa sistem öneriniz varsa sevinirim. Teşekkürler.
Oyunda çok bir fark yok ama ryzenlar yayında ve renderda daha güçlü. Vega mimarisi ve stokların düzelmesini bekleyin kar edersiniz. Onun dışında r5 1600 yayının altından rahat bir şekilde kalkabilir. Sığdırabilirseniz r7 1700 alabilirsiniz ama bütçeyi biraz zorlayabilir.
Oyunda çok bir fark yok ama ryzenlar yayında ve renderda daha güçlü. Vega mimarisi ve stokların düzelmesini bekleyin kar edersiniz. Onun dışında r5 1600 yayının altından rahat bir şekilde kalkabilir. Sığdırabilirseniz r7 1700 alabilirsiniz ama bütçeyi biraz zorlayabilir.