Yayın için 6000 TL'ye sistem önerisi

Kardeş ben sana masaüstü önerim fakat sen laptop istersen bunlar güvenilir marka fakat yayın için masaüstü daha iyi.

Çok teşekkürler.

Çok teşekkürler eğer bu sistem yayıncılıkta yarı yolda bırakmaz diyorsanız bu hafta alayım. Yalnız bir sorum var bu monitör o kadar önemli mi?

Çok teşekkürler.

Çok teşekkürler eğer bu sistem yayıncılıkta yarı yolda bırakmaz diyorsanız bu hafta alayım. Yalnız bir sorum var bu monitör o kadar önemli mi?

En önemli parçalardan bir tanesi kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler.

Bu fiyata 1070 dizilebilmeli, bence biraz daha araştırın ve ayrıca intel işlemci almanızı tavsiye ederim, ryzen işlemcide geç açılma gibi kronik sorunlar çok sorun okudum, biraz daha fazla verin ama intel alın bence ve ayrıca almışken ekran kartıda bence en az 1070 olmalı bu bütçeye, iyice araştırın öyle dizin.

Media Markt' tan almak zorunda değilsen;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mönitörden kısıp işlemciyi yükseltebilirsin. Bu bütçeye GTX 1070 sığacağını sanmıyorum. 1 ay önce belki ama şu an ekran kartı fiyatları tavan yaptı. Düzeleceğini hiç sanmıyorum. Madencilik bitmediği sürece ki bitmeyecek. Madencilik için özel ekran kartları çıkmadıkça ki çıkmayacak. Fiyatlar hep daha çok arttacak. Yeni ekran kartları çıktığında da aynı şey olacak. Onun için yeni ekran kartları çıktığında hemen sistem toplayın. Sonra şimdiki gibi pişman olursunuz. GTX 1060 2000 TL'ye dayandı. GTX 1070 piyasada bile yok olanlarda 3000 - 3500 TL arası satılıyor. GTX 1070'e 3500 TL vermek istiyorsan senin bileceğin iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…