Yayın için AMD vs Intel

Daha fazla  
Öncelikle tekrar merhaba arkadaşlar moderatör arkadaş yazdığımı yanlış anlayıp süreli banlamış. Şimdi arkadaşlar ben oyun amaçlı yayın açarsam ileri ki zamanlarda açabilirim. Elimde olan parçalar

• 1 TB harddisk Seagate.
  • 250 GB SSD Samsung 970 Evo Plus.

Bu konuda Intel işlemcili bir masaüstü kurmak mı yoksa Ryzen mı işlemci kısmında çok kararsızım. Yalnız benim toplayacağım tarih subat veya mart belki erken de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel hangi model Ryzen hangi model?

Öncelikle tekrar merhaba arkadaşlar moderatör arkadaş yazdığımı yanlış anlayıp süreli banlamış. Şimdi arkadaşlar ben oyun amaçlı yayın açarsam ileri ki zamanlarda açabilirim. Elimde olan parçalar.

• 1 TB harddisk Seagate.
  • 250 GB SSD Samsung 970 Evo Plus.

Bu konuda Intel işlemcili bir masaüstü kurmak mı yoksa Ryzen mı işlemci kısmında çok kararsızım. Yalnız benim toplayacağım tarih subat veya mart belki erken de olabilir.

Ryzen tavsiye ediyorum OC edip kullanırsın.

Kullanıyor ben kullanmıyor demedimki şunu demek istedim 6000 serisini destekliycek mi bu arada Intel alabilirim fiyat açısından.
Anladım. 5000 serisi çok iyi olduğundan, hemen işlemci değiştirmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz. Intel hakkında 11. nesil işlemcilerinde, tekrardan oyun tarafında yükselmek amacıyla thread ya da çekirdek sayılarının düşeceği hakkında iddialar var. Seçim size kalmış.
Anladım. 5000 serisi çok iyi olduğundan, hemen işlemci değiştirmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz. Intel hakkında 11. nesil işlemcilerinde, tekrardan oyun tarafında yükselmek amacıyla thread ya da çekirdek sayılarının düşeceği hakkında iddialar var. Seçim size kalmış.
Ayrıca Intel tarafında her işlemci de OC desteği yok ve RAM frekansları düşük. Ben olsam şu zamanda AMD tercih ederdim. Ama tekrardan dediğim gibi, tercih son kullanıcının. Yani senin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı