Yayın için Fifine vs Endorfy Solum

-the-

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, iki mikrofon arasında kaldım.

Yayın ya da YouTube için kayıtta kullanacağım, önceki aldığım üründe metal yapıdaydı, masaya dokunma sesleri kayda resmen güm güm diye gittiği için iade ettim. Bu iki modelden hangisi sizce mantıklı olur? Ya da bu fiyat aralığında başka model de olabilir.

İkiside değil bunu al.

Fifine A8 daha iyi.

Çok bir fark yok arada fiyat olarak az fark varsa alınır.
Cok fark varmis hocam arastirdim ogrendim Ayriyeten 3 farkli ses modu getiriyor. Fifine A8 Sadece Paralel acidan ses moduna sahip. A8 Plus stereo, Paralel yaninda sagdan ve soldan, 360 derece modlari sagliyor.

Cok fark varmis hocam arastirdim ogrendim Ayriyeten 3 farkli ses modu getiriyor. Fifine A8 Sadece Paralel acidan ses moduna sahip. A8 Plus stereo, Paralel yaninda sagdan ve soldan, 360 derece modlari sagliyor.
Yani bireysel kullanıcının çok işine yarayacak şeyler değil. Quadcast kullanıyorum. Bu dediğin hiçbir özelliği yıllardır kullanmadım. He ortaya 1 tane mikrofon koyup podcast falan çekiceksen birden fazla kişi ile beraber mantıklı ozaman.

Öbür türlü zaten sadece kendin kullanacaksan tek yönden gelmesi için ayarlayacaksın o şekilde kalacak.

Hocam merhaba benim bir sorum vardıda size nasıl ulaşabilirim yurt dışı PS5 hakkında.

Hocam merhaba benim bir sorum vardıda size nasıl ulaşabilirim yurt dışı PS5 hakkında.

Profilime soru sorabilirsin soru sorduğunda cevaplarım.

Sizi takibe aldım fakat nerden soru soracağım bilmiyorum burdan sorsam problem olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…