Yayın için GTX 1050 Ti vs RX 570 4G sistem toplama

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkadaşlar merhaba yayın işleriyle uğraşmaktayım sistemim:
  • i5 4590 işlemci
  • 12 GB DDR 3 RAM
  • EVGA GTX 750 Ti
  • Gigabyte H81M-S2V şeklindedir.
Sizlere sorum ise yayında NVIDIA NVENC H. 264 kullanıyorum. Bu kullandığım sistemde bu doğrumu bilmiyorum fakat 2000 bitrate 720P de GTA 5 Online ve PUBG Mobile Yüksek ayarlarda çok nadir takılma yaşıyorum. Komple sistemimi değiştirme niyetim var hazır sistem almayı düşünüyorum. Fakat fiyatlar uçtu. Ekran kartlarına gelince 1050 Ti alırsam kullandığım kodlayıcıyımı kullanmalıyım. Yoksa RX 570 alıp başka kodlayıcı kullanırsam nasıl bir katkısı veya zararı olur. Yayın için sanırım NVIDIA ekran kartı daha çok tercih edilesimi bu konularda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. Ayrıca yeni sistem aldığım zaman da Ryzen 5 1600 12nm ve yine NVIDIA ekran kartı mı tercih etmeliyim. Bir de sizce hazır kasa mı almalıyım yoksa parçaları tek tek mi alsam daha iyi olur?

Ekran kartın düşük, ikinci el RX 570 öneririm. Ekran kartını aldıktan sonra parçaları ikinci el elinizden çıkartıp, R5 1600 12 NM, B450M S2H ve 8 GB 3000 MHz sisteme geçebilirsiniz. Çok daha performanslı olur, lakin güç kaynağınız nedir ve SSD bulunmuyorsa öncelik verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…