Yayın için GTX 1070 sistem toplama

Karatay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Twitch/Youtube yayını ve oyun bilgisayarı toplamak istiyorum.
Oynadığım oyunlar FPS oyunları, Knight online, CS:GO, LOL, PUBG. Başka oyun oynamıyorum ve bu oyunlarda yayın yapmayı düşünüyorum. Kafamda olan sistemi örnek olarak yazıcam sizden beklediğim de f/p olarak bu oyunları en iyi şekilde oynayabileceğim en iyi kalitede yayın yapabileceğim sistem tavsiyesi istiyorum. Öncelikle belirtmek istediğim bir konu bu sistemi ocak ortası şubat başı gibi toplayacağım, yeni çıkacak kartları bekleyebilirim.

İşlemci: Ryzen 5 1600/Intel de olabilir tavsiyenizi bekliyorum
Anakart: Gigabyte/Asus 350 Serisi/ 8. Nesil için çıkacak ucuz anakartlar
RAM: 16 GB 3000 MHz RAM
SSD: Samsung Evo 850/Samsung Evo 960 kararsızım aradaki farka değer mi tavsiyenizi bekliyorum
HDD: 1 TB HDD
Kasa: Şu an mevcut Dark n10 kasam var
PSU: 650 Watt'lık bir PSU'un yeterli olacağını düşünüyorum tavsiyelere açığım
Ekran Kartı: GTX 1070/ 144 Hz 1080 monitörle iyi gider mi FPS oyunları için? Yorumunuzu bekliyorum.
Monitör: 144Hz 1080p monitör düşünüyorum tavsiyelere açığım.

R5/i5 işlemcinin yeteceğini düşünüyorum R7/i7 yapmama gerek var mı? Eğer performans farkına değecekse yapabilirim ancak gerek yok derseniz boşa masraf etmek istemiyorum.

Intel 8600k+fan alıp OC ile kullanmak aradaki fiyat farkına değer mi? Şu an aslında kafamdaki soru bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şubat sonu gibi yeni ekran kartları vb. gelecek bence bekleyin. Yeni anakartlarda gelir o zamana kadar. İntel'in daha iyi olacağını düşünüyorum.

Şubat sonu gibi yeni ekran kartları vb. gelecek bence bekleyin. Yeni anakartlarda gelir o zamana kadar. İntel'in daha iyi olacağını düşünüyorum.
Sizce yeni ekran kartları şimdiki gibi pahalı olur mu? Yoksa GTX 1000 serisi kartların ilk çıktığı fiyatlar gibi mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…