Yayın İçin i7-7700K ve GTX 1060 Sistem Toplama

aquariuw

Kilopat
Daha fazla  
Bu sistemi ileride ekran kartı, RAM ve SSD değiştirip güçlendirmeyi planlıyorum. Amacım ileriye dönük geliştirebilir ama şu an işimi görecek bir bilgisayar. Değiştirirsen daha iyi olur dediğiniz parça var mı? Ve işlemciyi Ryzen 1800X mi tercih etmeliyim?

Screenshot_2017-04-01-15-49-34-064.jpeg

Bu sistemi ileride ekran kartı, RAM ve SSD değiştirip güçlendirmeyi planlıyorum. Amacım ileriye dönük geliştirebilir ama şu an işimi görecek bir bilgisayar. Değiştirirsen daha iyi olur dediğiniz parça var mı? Ve işlemciyi Ryzen 1800X mi tercih etmeliyim?

Eki Görüntüle 224565
1. Windows'a okadar para verme. Güvenilir internet sitelerinden orjinal key al. 2. O anakart ve işlemciye o RAM frekansı az gelir. 2x8 daha yüksek frekanslı RAM tercih et. Windowsdan artan parayla belki GTX1070 alınabilir. Hayırlı olsun şimdiden.

1. Windows'a okadar para verme. Güvenilir internet sitelerinden orjinal key al. 2. O anakart ve işlemciye o RAM frekansı az gelir. 2x8 daha yüksek frekanslı RAM tercih et. Windowsdan artan parayla belki GTX1070 alınabilir. Hayırlı olsun şimdiden.
Windows'a bana kalırsa hiç para verme.

Windows'u internetten ucuz olarak alabilirsin, OEM halinde 50 TL civarına almıştım ben. Twitch üzerinden yayın yapacaksan 1800X almanı tavsiye ederim lakin 1800X işlemciye 2 bin küsur lira verip Gtx 1060 almak tuhaf kaçar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı