PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 13 Aralık 2020 #31 Bütçeniz nedir?
ProGG Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 188 Yer Türkiye :) 13 Aralık 2020 #32 pixelgamer dedi: Beni çözüm olarak işaretler misin lütfen bende yükselmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Yeniyimde burada. PuMaT dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Max 100TL.
pixelgamer dedi: Beni çözüm olarak işaretler misin lütfen bende yükselmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Yeniyimde burada. PuMaT dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Max 100TL.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 13 Aralık 2020 #33 Eğer sorununu çözmediyse kimseyi çözüm olarak işaretleme.
ProGG Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 188 Yer Türkiye :) 13 Aralık 2020 #34 PuMaT dedi: Eğer sorununu çözmediyse kimseyi çözüm olarak işaretleme. Genişletmek için tıkla... Keşke şöyle güzel bir paket olsa. 50GB falan. ableben dedi: O internet yeter yetmesine de, o laptop ne be kardeşim. Onunla pek bir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... 5K ya aldım bir de. 5K civarinda bütün laptoplar böyle.
PuMaT dedi: Eğer sorununu çözmediyse kimseyi çözüm olarak işaretleme. Genişletmek için tıkla... Keşke şöyle güzel bir paket olsa. 50GB falan. ableben dedi: O internet yeter yetmesine de, o laptop ne be kardeşim. Onunla pek bir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... 5K ya aldım bir de. 5K civarinda bütün laptoplar böyle.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 13 Aralık 2020 #35 ProGG dedi: Keşke şöyle güzel bir paket olsa. 50GB falan. 5K ya aldım bir de. 5K civarinda bütün laptoplar böyle. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM ile pek bir şey yapılamaz. Zula oynarken drop yemekten geçilmez. Çok düşük çözünürlük ve kare hızı ile zaten sağlıklı bir şey yapamazsınız.
ProGG dedi: Keşke şöyle güzel bir paket olsa. 50GB falan. 5K ya aldım bir de. 5K civarinda bütün laptoplar böyle. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM ile pek bir şey yapılamaz. Zula oynarken drop yemekten geçilmez. Çok düşük çözünürlük ve kare hızı ile zaten sağlıklı bir şey yapamazsınız.
ProGG Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 188 Yer Türkiye :) 13 Aralık 2020 #36 ableben dedi: 4 GB RAM ile pek bir şey yapılamaz. Zula oynarken drop yemekten geçilmez. Çok düşük çözünürlük ve kare hızı ile zaten sağlıklı bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki 4 GB RAM daha eklesem?
ableben dedi: 4 GB RAM ile pek bir şey yapılamaz. Zula oynarken drop yemekten geçilmez. Çok düşük çözünürlük ve kare hızı ile zaten sağlıklı bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki 4 GB RAM daha eklesem?
P pixelgamer Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #37 ProGG dedi: Peki 4 GB RAM daha eklesem? Genişletmek için tıkla... USB bellekle readyboost yapabilirsin YouTube'dan bir sürü videosu var. Ya USB belleğin. Yoksa sanaldiski yükseltebilirsin YouTube'da videoları var.
ProGG dedi: Peki 4 GB RAM daha eklesem? Genişletmek için tıkla... USB bellekle readyboost yapabilirsin YouTube'dan bir sürü videosu var. Ya USB belleğin. Yoksa sanaldiski yükseltebilirsin YouTube'da videoları var.
ProGG Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 188 Yer Türkiye :) 13 Aralık 2020 #38 pixelgamer dedi: USB bellekle readyboost yapabilirsin YouTube'dan bir sürü videosu var. Ya USB belleğin. Yoksa sanaldiski yükseltebilirsin YouTube'da videoları var. Genişletmek için tıkla... Peki bana faydası olur mu?
pixelgamer dedi: USB bellekle readyboost yapabilirsin YouTube'dan bir sürü videosu var. Ya USB belleğin. Yoksa sanaldiski yükseltebilirsin YouTube'da videoları var. Genişletmek için tıkla... Peki bana faydası olur mu?
P pixelgamer Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 13 Aralık 2020 #39 ProGG dedi: Peki bana faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben YouTube'dan bakıpta yaptım faydası olur olamaz ise bana sor ben sana yazarım.
ProGG dedi: Peki bana faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben YouTube'dan bakıpta yaptım faydası olur olamaz ise bana sor ben sana yazarım.
ProGG Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 188 Yer Türkiye :) 13 Aralık 2020 #40 DLive'dan yayın yapacağım. Sizce sesi ve Kamera'yı açayım mı?