Ywgizefe Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Merhaba, uzun zamandır yayın yapıyorum ve kamera bazen bozuk görüntü veriyor. Bütçem 5 bin TL'ye kadar çıkabilir. Kaliteli webcam var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2025
Merhaba, uzun zamandır yayın yapıyorum ve kamera bazen bozuk görüntü veriyor. Bütçem 5 bin TL'ye kadar çıkabilir. Kaliteli webcam var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 942 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 7 Şubat 2025 #2 Telefonun kaliteli ise telefonun kamerasını kullanmanı öneririm hocam. 5K bütçeyi PC parçalarına yatırım yapmak daha mantıklı.
Telefonun kaliteli ise telefonun kamerasını kullanmanı öneririm hocam. 5K bütçeyi PC parçalarına yatırım yapmak daha mantıklı.
Ywgizefe Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 by67 dedi: Telefonun kaliteli ise telefonun kamerasını kullanmanı öneririm hocam. 5K bütçeyi PC parçalarına yatırım yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Telefon kamerası gayet iyi ama hem bozuluyor hem de internet süper olmadığı için gecikmeli geliyor denedim.
by67 dedi: Telefonun kaliteli ise telefonun kamerasını kullanmanı öneririm hocam. 5K bütçeyi PC parçalarına yatırım yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Telefon kamerası gayet iyi ama hem bozuluyor hem de internet süper olmadığı için gecikmeli geliyor denedim.