Yayın için Logitech, Razer vb webcam önerisi

Tr07Emre

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5800x3D
Rtx 4070 OC Ventura 2x
MSI B550-A Pro
5 TB Alan
16gb Ram
Yukarıda da dediğim gibi Logitech, Razer markalı veya bu markalar kadar iyi webcam arıyorum. Fiyat olarak 2 bin TL'yi geçmesin.

Biraz daha ekleme imkanin var ise Logitech C922 yoksa da C930 onerebilirim.

Son düzenleme:
Logitech c922 ve 930e için 2600-2700 tl ödemeniz gerekir. Bu bütçelere çıkamıyorsanız Razer Kiyo bütçenize uygun. Aşağıya bahsetmiş olduğum üç kameranın incelemesini koydum karşılaştırın ve aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurarak seçiminizi yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

750 Lira bir ekleme. Nuruom icinde kamerasi iyiydi sanirim mikrofon icin emin degilim ki zaten webcam mikrofonu kullanmazsiniz diye dusunuyorum
Evet kullanmam webcam mikrofonu.Peki bu attığım Nuruom'u önerir misiniz yoksa önermez misiniz.Çünkü şu an elimden geldiğince ucuza yapmak istiyorum da.

Peki bu Razer Kiyo'njn aydınlatması kapatılabiliniyor mu?

Evet kullanmam webcam mikrofonu.Peki bu attığım Nuruom'u önerir misiniz yoksa önermez misiniz.Çünkü şu an elimden geldiğince ucuza yapmak istiyorum da.

Oneririm ucuza hem de f/p seklinde olmasi vs. Kiyodan biraz iyi oldugunu dusunuyorum.

Ben şahsen önermiyorum aşağıda inceleme videosu var. Renkler baya soluk Nuruom da. Ama fiyatı çok iyi kalitesine göre.. 1000 TL cebinizde kalacak. Bütün bahsedilen Webcam'ların inceleme videolarını attım, karşılaştırın ve size en iyi hangisi gözüktüyse onu alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hmm anladım evet birazcık solgun gözüküyor.Ben biraz düşüneyim sonra alırım herhalde.Yardımlarınız için teşekkür ederim @Cor3d @KalyN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…