Anıl Türe Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #1 Yayıncılık için profesyonel bir mikrofon arıyorum bendeki oldukça eskidi ve artık cızırtı yapmaya başladı. HyperX Quadcast Profesyonel Mikrofon HX-MICQC-BK | Trendyol Bu sizce nasıldır bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Önerilere açığım.
Yayıncılık için profesyonel bir mikrofon arıyorum bendeki oldukça eskidi ve artık cızırtı yapmaya başladı. HyperX Quadcast Profesyonel Mikrofon HX-MICQC-BK | Trendyol Bu sizce nasıldır bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Önerilere açığım.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 19 Ağustos 2020 #2 Fiyatına göre en iyilerden diyebilirim hiç düşünmeden alabilirsin.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #3 Ben kullanmadım fakat birçok YouTuber bunu kullanıyor ve sesleri müthiş geliyor almak istiyorsan hiç durma.
Ben kullanmadım fakat birçok YouTuber bunu kullanıyor ve sesleri müthiş geliyor almak istiyorsan hiç durma.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #4 HyperX Quadcast gayet iyidir, alabilirsiniz.
SandyBridge Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 524 Çözümler 9 Yer NVIDIA® Jetson™ AGX Xavier Developer 19 Ağustos 2020 #5 Anıl Türe dedi: Yayıncılık için profesyonel bir mikrofon arıyorum bendeki oldukça eskidi ve artık cızırtı yapmaya başladı. HyperX Quadcast Profesyonel Mikrofon HX-MICQC-BK | Trendyol Bu sizce nasıldır bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Birçok tanıdığım HyperX Quadcast kullanıyor. Kendileri de, dinleyenleri de çok memnunlar. Başka öneri beklememelisin. Son derece profesyonel ve kaliteli cihaz.
Anıl Türe dedi: Yayıncılık için profesyonel bir mikrofon arıyorum bendeki oldukça eskidi ve artık cızırtı yapmaya başladı. HyperX Quadcast Profesyonel Mikrofon HX-MICQC-BK | Trendyol Bu sizce nasıldır bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Birçok tanıdığım HyperX Quadcast kullanıyor. Kendileri de, dinleyenleri de çok memnunlar. Başka öneri beklememelisin. Son derece profesyonel ve kaliteli cihaz.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 19 Ağustos 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şurda güzel bir karşılaştırma videosu var. Tüm modellerin sesini duyabiliyorsun. Listedekilerden uygun fiyatlı olarak Fifine K669B 350 TL civarına alınabiliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şurda güzel bir karşılaştırma videosu var. Tüm modellerin sesini duyabiliyorsun. Listedekilerden uygun fiyatlı olarak Fifine K669B 350 TL civarına alınabiliyor
Eric_Cartman Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #7 MehmetBayrak dedi: Ben kullanmadım fakat birçok YouTuber bunu kullanıyor ve sesleri müthiş geliyor almak istiyorsan hiç durma. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle çok hızlı tükeniyor mağazalarda.
MehmetBayrak dedi: Ben kullanmadım fakat birçok YouTuber bunu kullanıyor ve sesleri müthiş geliyor almak istiyorsan hiç durma. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle çok hızlı tükeniyor mağazalarda.
Anıl Türe Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #8 Teşekkürler arkadaşlar.