En ucuz Boya BY-M1 Profesyonel Youtuber Yaka Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Boya BY-M1 Profesyonel Youtuber Yaka Mikrofonu özelliklerini incele, 529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sony MDR-XB50AP Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Yoksa sadece bu mu?
Beyler kafam çok karışık kitap seslendireceğim ve yayın yapacağım. Bir türlü karar veremiyorum. Bu başlıkta açtığım kaçıncı konu oldu bu. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam kulaklığı da ihtiyacım var aslında. Sizin geçen önerdiğiniz boya mikrofon ve sony kulaklık da kafama yattı. Ama mikrofon da önemli ondan dolayı kafam baya karışık. Dediğim gibi bunlar arasında en temiz ses alabileceğim Last voiceler de phantom almadan kullanabileceğim en avantajlı ürünler hangisi. Max bütçe 400₺. Son kez bu başlıkta konu açmak istiyorum. Baya sıkılmaya başladım çünkü. Bu arada laptop için söylüyorum.
Boya da gayet temiz ses veren bir mikrofon. Tabi bir BM-800 değil fakat kendisi çok iyi, hem yer de kaplamaz. YouTube'dan ses testlerine bakabilirsiniz.
Hocam siz ne derseniz onu alacam. Bütçe belli benim için. Mesela yukarıda hem Hp'nin kulaklığını hem o Lastvoice'yi alabilirm. Size göre en kaliteli ses verecek mikrofon ve üstüne kulaklık ta alabilceğim hangisidir?