S Sedat Güven 99 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben yayın yapıyorum ama mikrofonum yok kulaklık mikrofonu ile yapıyorum bu da pek güzel olmuyor bana güzel ses veren bir mikrofon önerir misiniz? F/P olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar. Ben yayın yapıyorum ama mikrofonum yok kulaklık mikrofonu ile yapıyorum bu da pek güzel olmuyor bana güzel ses veren bir mikrofon önerir misiniz? F/P olursa sevinirim.
S Sedat Güven 99 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 227412 dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 3 4 bin olabilir
227412 Kilopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 280 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #4 Boya PM700 alabilirsiniz.
S Sedat Güven 99 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 227412 dedi: Boya PM700 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunun kendi yazılımı varmı ses ayarlamak icin
227412 dedi: Boya PM700 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunun kendi yazılımı varmı ses ayarlamak icin
227412 Kilopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 280 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #6 Sedat Güven 99 dedi: Bunun kendi yazılımı varmı ses ayarlamak icin Genişletmek için tıkla... Maalesef bildiğim kadarıyla yok, uzun zamandır kullanıyorum memnunum o yüzden önerdim. Testlerine bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sedat Güven 99 dedi: Bunun kendi yazılımı varmı ses ayarlamak icin Genişletmek için tıkla... Maalesef bildiğim kadarıyla yok, uzun zamandır kullanıyorum memnunum o yüzden önerdim. Testlerine bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sedat Güven 99 Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #7 227412 dedi: Maalesef bildiğim kadarıyla yok, uzun zamandır kullanıyorum memnunum o yüzden önerdim. Testlerine bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 227412 dedi: Maalesef bildiğim kadarıyla yok, uzun zamandır kullanıyorum memnunum o yüzden önerdim. Testlerine bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bana F/P stantlı mikrofon önerebilir misiniz? Son düzenleme: 4 Temmuz 2024
227412 dedi: Maalesef bildiğim kadarıyla yok, uzun zamandır kullanıyorum memnunum o yüzden önerdim. Testlerine bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 227412 dedi: Maalesef bildiğim kadarıyla yok, uzun zamandır kullanıyorum memnunum o yüzden önerdim. Testlerine bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bana F/P stantlı mikrofon önerebilir misiniz?
227412 Kilopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 280 Çözümler 1 4 Temmuz 2024 #8 Sedat Güven 99 dedi: Teşekkürler Hocam bana F/P stantlı mikrofon önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mikrofon; https://www.amazon.com.tr/HyperX-QuadCast-Oyun-Mikrofonu-HX-MICQC-BK/dp/B07NZZZ746 Stant; Amazon.com.tr
Sedat Güven 99 dedi: Teşekkürler Hocam bana F/P stantlı mikrofon önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mikrofon; https://www.amazon.com.tr/HyperX-QuadCast-Oyun-Mikrofonu-HX-MICQC-BK/dp/B07NZZZ746 Stant; Amazon.com.tr