Şu an için ülkemizde satılmıyor ama yakında gelecek. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün. Fiyatı 400TL.Bütçem maksimum 450 lira önerilerinizi bekliyorum. Mikrofon için masa standım var. Sesimi uzaktan da yüksek seviyede alabilecek seviyede bir mikrofon olmasını istiyorum.
Aklımda olan ürün bu;
Lastvoice BM800H Stüdyo Mikrofon Phantom Kulaklık Kayıt Seti
Lastvoice BM800H Mikrofon set, phantom, kulaklık, stand ve filtrenin yer aldığı direkt olarak kayıt yapabileceğiniz muhteşem stüdyo kayıt setidir.www.yonkamuzikmarket.com
Orda 50 dolar fiyatı var. Sanmıyorum burada 400₺ olacağını.Şu an için ülkemizde satılmıyor ama yakında gelecek. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün. Fiyatı 400TL.
Ses testi:Portable Mini Microphone - Razer Seiren Mini
An ultra-compact condenser mic which barely takes up any desk space, designed for users who need to take their streaming or work elsewhere.www.razer.com
400TL'nin üstüne çıkmaz merak etmeyin. Razer ürünleri Türkiye'ye fiyatları çok değişmeden geliyor.Orda 50 dolar fiyatı var. Sanmıyorum burada 400₺ olacağını.
Attığı mikrofon çok iyi fiyatına göre. Bekleyip almalısınız bence.Orda 50 dolar fiyatı var. Sanmıyorum burada 400₺ olacağını.
Attığı mikrofon çok iyi fiyatına göre. Bekleyip almalısınız bence.
Dediğiniz gibi yapayım bekleyeyim. Tahmini ne kadar sürer gelmesi? Attığım üründe ki Phantom Power ne işe yarıyor tam olarak anlayamadım da? Birde son olarak bu microfonu masa standına takmak istesem nasıl takıcam?400TL'nin üstüne çıkmaz merak etmeyin. Razer ürünleri Türkiye'ye fiyatları çok değişmeden geliyor.
Sizin attığınız link çok pahalı geldi bana.Dediğiniz gibi yapayım bekleyeyim. Tahmini ne kadar sürer gelmesi? Attığım üründe ki Phantom Power ne işe yarıyor tam olarak anlayamadım da? Birde son olarak bu microfonu masa standına takmak istesem nasıl takıcam?
Benim attığım ürün hepsiburadada bu;Sizin attığınız link çok pahalı geldi bana.
Şimdi anladım neden pahalı olduğunu, Phantom Power dahilmiş. Phan Power mikrofonun ses kalitesini arttıran bir ses katı. Mikrofonun kablosunu ses kartına takıp kullanıyorsunuz.
Bakacağım teşekkürler.Fifine T669 - Arsey Ticaret
Fifine T669, Fifine Türkiye, T669 Mikrofon, Fifine Mikrofon, youtuber mikrofon, Fifine T669 Fiyat, Radyo Mikrofonu, Podcast Mikrofon, Oyuncu Mikrofonu, Skype Miwww.arseyticaret.com
Ben bunu aldım bir süre önce, her şey gayet iyi şimdilik. Ses testlerini de yabancı kaynaklardan bulabilirsin, güzel incelemeler var.