Tümerilante Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #31 AerobicTR dedi: Fifine K669b - Arsey Ticaret Fifine K669 Stüdyo kayıt, youtuber, skype, gamer Mikrofon www.arseyticaret.com bunu aldım. Genişletmek için tıkla... Durumu nedir kalite olarak bilgi verir misiniz
AerobicTR dedi: Fifine K669b - Arsey Ticaret Fifine K669 Stüdyo kayıt, youtuber, skype, gamer Mikrofon www.arseyticaret.com bunu aldım. Genişletmek için tıkla... Durumu nedir kalite olarak bilgi verir misiniz
A AerobicTR Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #32 Tümerilante dedi: Durumu nedir kalite olarak bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi olarak gayet tatmin edici fakat sesli bir ortamda kullanacaksanız pek tavsiye etmiyorum. Dışarıdaki sesleri hayli algılıyor. Hassasiyeti yüksek bir mikrofon.
Tümerilante dedi: Durumu nedir kalite olarak bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi olarak gayet tatmin edici fakat sesli bir ortamda kullanacaksanız pek tavsiye etmiyorum. Dışarıdaki sesleri hayli algılıyor. Hassasiyeti yüksek bir mikrofon.