Yayın için R5 2600 vs i5 9400F

Kazık değil biryerden duymussunuz her gördüğünüzü sakallı dedeniz zannetmeyin

Mecburum nakit ödemekte ve Ankara'da oturuyorum yoksa itopyada olmuyo işte :(
Vatan Bilgisayar kazıktır, bunu herkes bilir. Fiyatları hep piyasanın üstünde. Garantilik işiniz olduğunda her türlü yokuşa sürerler. Bizzat kendim sorun yaşadım.

Şuan var sanırım

150 TL fark var abartmanin manası yok

Normal bir bilgisayarda 8 parça sayarsak 1200 lira fark yapar. Ki bütün farklar 150 lira değil. Abarttığımı sanmıyorum.

Şuan var sanırım

150TL Fark sizin için büyük bir fark olmayabilir, başkaları için olabilir. Bu nedenle diğer cevaplarınız dahilince yaklaşım biçiminizi değiştirmelisiniz. Sorununuzun cevabına gelirsek tabii kide R5 2600.

150TL Fark sizin için büyük bir fark olmayabilir, başkaları için olabilir. Bu nedenle diğer cevaplarınız dahilince yaklaşım biçiminizi değiştirmelisiniz. Sorununuzun cevabına gelirsek tabii kide R5 2600.
Keşke fark sadece 150TL olsa :) Bir sorun çıkarsa iade hakkını kullanamayınca, garantiden üç ay gelmeyince anlar arkadaş. Bildiğini okumaya ve azarlamaya gelmiş resmen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı